Saweetie και Justine Skye σε καλοκαιρινή διαδικτυακή συναυλία

saweetie-kai-Justine-skye-se-kalokairini-diadiktuaki-sunaulia
ΠΕΜΠΤΗ, 08 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021

Η Saweetie και η Justine Skye θα είναι πρωταγωνίστριες στην πρώτη καλοκαιρινή διαδικτυακή συναυλία της Samsung με τίτλο «Billboard First Songs of the Summer» που θα κάνει πρεμιέρα στις 16 Ιουλίου στο Billboard.com.

Η συναυλία που θα παρουσιαστεί από τη Samsung και το chart του Billboard, «Songs of the Summer», θα είναι δωρεάν για τους κατόχους Samsung Galaxy, ενώ για τους υπόλοιπους το κόστος του stream θα είναι 10 δολάρια. Οι κάτοχοι  των Galaxy μπορούν να εξαργυρώσουν έναν κωδικό από την εφαρμογή Samsung Members για να παρακολουθήσουν τη συναυλία στη συσκευή τους, ενώ οι μη κάτοχοι μπορούν να αγοράσουν ένα εισιτήριο και στη συνέχεια να το κατεβάσουν στη συσκευή τους ή στην τηλεόρασή τους.

Η συναυλία θα είναι διαθέσιμη για παρακολούθηση από τις 16 έως τις 19 Ιουλίου.

Η Saweetie αυτή την περίοδο βρίσκεται στην κορυφή της καριέρας της στο Billboard Hot 100, με το κομμάτι «Best Friend» σε συνεργασία με την Doja Cat να έχει φτάσει στο Νο. 14, ενώ παράλληλα εργάζεται για το ντεμπούτο της άλμπουμ, «Pretty Bitch Music». Justine Skye μόλις κυκλοφόρησε το τρίτο άλμπουμ της, το «Space & Time» σε παραγωγή Timbaland,

Η διαδικτυακή συναυλία «Songs of the Summer» ολοκληρώνει το «Summer of Galaxy», το οποίο ξεκίνησε όταν η Samsung συνεργάστηκε με το Billboard για να προσφέρουν στους κατόχους του Galaxy έγκαιρη πρόσβαση στο ετήσιο chart «Songs of the Summer».