H Lourdes Leon ντυμένη με το νυφικό του «Like a Virgin» είναι ίδια η μητέρα της

h-lourdes-leon-ntumeni-me-to-nufiko-tou-like-virgin-einai-idia-i-mitera-tis-mitera-tis
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 09 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021

Η μεγαλύτερη κόρη της Madonna δεν μοιάζει μόνο στην μητέρα της αλλά και ακολουθεί τα βήματα της στην μόδα.

Όπως έχει φανεί και στο παρελθόν, στην 24χρονη Lourdes αρέσει να φοράει outfits παρόμοια με εικονικές εμφανίσεις της μητέρας της, Madonna. Όπως, για παράδειγμα, για τον εορτασμό του Pride, όπου η Madonna και η Lourdes φορούσαν παρόμοια δερμάτινα μαύρα ρούχα. 

Έτσι και τώρα, κυκλοφόρησε μια φωτογραφία της στο Instagram, στην οποία είναι ντυμένη σαν τη μητέρα της με το νυφικό από το εμβληματικό τραγούδι και video clip των 80’s «Like a Virgin».

Tις φωτογραφίες του άλμπουμ που κυκλοφόρησε το 1984 από τη Sire Records, υπέγραφε ο φωτογράφος Steven Meisel. Μια από τις πιο εντυπωσιακές live ερμηνείες του «Like a Virgin» ήταν εκείνη στα MTV Video Music Awards της ίδιας χρονιάς, όπου η Madonna είχε εμφανιστεί ντυμένη νύφη, φορώντας στη μέση της τη χαρακτηριστική ζώνη που έγγραφε «Boy Toy».

Τα σχόλια των θαυμαστών στην ανάρτηση του Instagram ήταν πάρα πολλά, με τους περισσότερους να σχολιάζουν την ομοιότητα μητέρας και κόρης.

H Lourdes, αν και μοιάζει αρκετά στην εμφάνιση της μητέρας της, δείσχνει να της αρέσει περισσότερο ο χώρος της μόδας καθώς έχει συμμετάσχει σε καμπάνιες διάσημων οίκων, όπως των Miu Miu και Stella McCartney.