Η δημόσια στήριξη της Madonna στη Britney Spears «Δώστε στη γυναίκα πίσω τη ζωή της»

i-dimosia-stiriksi-tis-madonna-sti-britney-spears-doste-sti-gunaika-piso-ti-zoi-tis
ΔΕΥΤΕΡΑ, 12 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021

«Πρόκειται για παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων! Britney, ερχόμαστε να σε βγάλουμε από τη φυλακή!» δηλώνει η Madonna.

Η Madonna αποφάσισε να στηρίξει δημόσια τη φίλη και συνεργάτιδά της, Britney Spears.

Την περασμένη εβδομάδα, η τραγουδίστρια του «Papa Don't Preach», η οποία έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με την Britney στο κομμάτι του 2003 με τίτλο «Me Against the Music», δεν δίστασε να μιλήσει δημόσια για την υπεράσπιση της Britney, εν μέσω των συνεχιζόμενων δικαστικών εξελίξεων σχετικά με την κηδεμονία της.

«Δώστε σε αυτήν τη γυναίκα τη ζωή της πίσω», έγραψε η 62χρονη τραγουδίστρια, σε ένα Instagram story δημοσιεύοντας μια φωτογραφία της που φοράει ένα μπλουζάκι που γράφει Britney. 

«Η δουλεία καταργήθηκε εδώ και πολύ καιρό! Θάνατος στην άπληστη πατριαρχία που το κάνει αυτό στις γυναίκες εδώ και αιώνες. Πρόκειται για παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων! Britney, ερχόμαστε να σε βγάλουμε από τη φυλακή!»

Ακόμη, η δημοφιλής τραγουδίστρια έχει στο πλευρό της και άλλες διασημότητες που υποστρίζουν την τραγουδίστρια μετά την τελευταία δικαστική διαμάχη να αποδεσμευτεί από την κηδεμονία του πατέρα της, Jame Spears. Μερικές από αυτές είναι οι Iggy Azalea, Christina Aguilera και ο πρώην σύντροφος της, Justin Timberlake .

Κατά τη διάρκεια της ακρόασης τον Ιούνιο, η 39χρονη Britney είχε δηλώσει εναντίον της ομάδας της, του πατέρα της και όσων στέκονται στο πλευρό του:

«Ο μπαμπάς μου και οποιοσδήποτε εμπλέκεται σε αυτήν τη κηδεμονία, καθώς και η ομάδα management μου που έπαιξε τεράστιο ρόλο στην τιμωρία μου ... θα έπρεπε να είναι στη φυλακή», είχε δηλώσει η Britney κατά τη διάρκεια της ομιλία της.