Η Mickey Guyton αποκαλύπτει λεπτομέρειες για το νέο της album

i-mickey-guyton-apokaluptei-leptomereies-gia-tin-kukloforia-tou-neou-tis-album
ΤΕΤΑΡΤΗ, 14 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021

Η Mickey Guyton μοιράστηκε τα σχέδια της για το νέο ολοκληρωμένο studio άλμπουμ της με τίτλο «Remember Her Name».

Η τραγουδίστρια συν-έγραψε 15 από τα 16 κομμάτια της νέας της δουλειάς και είπε ότι είναι μια προσωπική αντανάκλαση του ταξιδιού της στο Νάσβιλ και στην αστική μουσική.

«Το «Remember Her Name» είναι το αποκορύφωμα των τελευταίων 10 ετών της ζωής μου στο Νάσβιλ», κοινοποίησε σε μια δήλωσή της. «Όλα αυτά τα χρόνια, δημιουργώ μουσική που κάνει τους ανθρώπους να αισθάνονται αυτοδύναμοι, που τους κάνει να αγαπούν και να νιώθουν άνετα με το να είναι ο εαυτός τους. Ελπίζω όποιος το ακούσει να βρει κάτι με το οποίο να συνδέεται και να του μιλάει μέσα του.»

Το νέο άλμπουμ της Guyton θα περιλαμβάνει πολλά τραγούδια που είναι ήδη γνωστά στους θαυμαστές, όπως το «What Are You Gonna Tell Her;» και το «Black Like Me». Το project περιλαμβάνει επίσης την εκδοχή της Guyton για την επιτυχία του 2008 της Beyoncé «If I Were a Boy», μια εκδοχή που η country τραγουδίστρια μοιράστηκε για πρώτη φορά νωρίτερα το 2021.

Σύμφωνα με την CMT, το κομμάτι του τίτλου «Remember Her Name» εμπνεύστηκε από την Breonna Taylor, τη Μαύρη γυναίκα που πυροβολήθηκε και σκοτώθηκε από αστυνομικούς στο σπίτι της στο Louisville, Kentucky, τον Μάρτιο του 2020.