Η Adele γιορτάζει το Euro

amsterdamnetherlands-oct262016adelemadametussaudswax
ΤΕΤΑΡΤΗ, 14 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021

Αν και η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της Αγγλίας ηττήθηκε από την Ιταλία στον τελικό του Euro 2020 την Κυριακή, η Adele δεν διστάζει να γιορτάσει την ομάδα της.

Η Adele έδειξε την εθνική της υπερηφάνεια για την Αγγλία προς τιμήν του αγώνα της ποδοσφαιρικής ομάδας με την Ιταλία στον τελικό του Euro 2020 την Κυριακή.

Παρόλο που η Αγγλία αποχώρησε με την ήττα της, κατά τη διάρκεια των πέναλτι, η βραβευμένη με Grammy 33χρονη τραγουδίστρια και τραγουδοποιός έδειξε την αγάπη της για τη χώρα της με μια γιορτινή ενδυμασία και αντίστοιχο μανικιούρ.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια δημοσίευσε μια φωτογραφία στο Instagram που στέκεται έξω στην αυλή, φορώντας μια μπλούζα ποδοσφαίρου της Αγγλίας και ελάχιστο μακιγιάζ καθώς κλείνει τα μάτια της και χαμογελά. Το αστέρι πρόσθεσε λίγο περισσότερο έμφαση στη εικόνα της, με ένα ειδικό μανικιούρ με τη σημαία της Αγγλίας ζωγραφισμένη σε κάθε νύχι.

«Μας κάνατε τόσο περήφανους...μας ενώσατε όλους μαζί», έγραψε η Adele στην ανάρτησή της στο Instagram.

Τα τελευταία χρόνια, η Adele ετοιμάζει το τέταρτο στούντιο άλμπουμ της και φαίνεται ότι η κυκλοφορία του μάλλον τελικά πλησιάζει. Τον Ιανουάριο, ο στενός φίλος της τραγουδίστριας Alan Carr είχε δηλώσει ότι «είχε ακούσει κάποια κομμάτια» και ότι «είναι εκπληκτικά».

Η τελευταία επαγγελματική κυκλοφορία νέας μουσικής της τραγουδίστριας ήταν το 2015, η οποία παρουσίασε τα singles όπως το «Hello» και «Send My Love (To Your New Lover)».