Δείτε το teaser από το νέο single της Shakira

i-shakira-kukloforei-neo-single
ΠΕΜΠΤΗ, 15 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021

Το νέο single της Shakira με τίτλο «Don't Wait Up», θα κυκλοφορήσει στις 16 Ιουλίου.

Η Shakira μόλις ανακοίνωσε την κυκλοφορία του νέου της single με τίτλο «Don't Wait Up», το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 16 Ιουλίου. Η κολομβιανή σούπερ σταρ, ύστερα από μια περίοδο φημών για τη νέα της δουλειά, μόλις επιβεβαίωσε την κυκλοφορία του single, δημοσιεύοντας ένα βίντεο teaser.

Το βίντεο αποτελείται από σύντομα αποσπάσματα του τραγουδιού, το οποίο αναμένεται να είναι το πρώτο αγγλικό single της λατίνας σταρ από το 2016, που είχε κυκλοφορήσει το «Try Anything».

Η Shakira προετοιμάζεται εδώ και καιρό για την κυκλοφορία της νέας της δουλειάς, από τις αρχές του 2020, όταν διαβεβαίωσε τους θαυμαστές της ότι ήταν ιδιαίτερα παραγωγική κατά τη διάρκεια της καραντίνας. «Έχω διαβάσει τα tweets σας αφεντικά μου!» έγραψε στο Instagram, αστειευόμενη και απευθυνόμενη στους θαυμαστές της που τάχθηκαν υπέρ του #ShakiraReleaseNewMusic.

Το 2019, η Shakira κυκλοφόρησε το «Shakira In Concert: El Dorado World Tour», μια ταινία ντοκιμαντέρ που εξιστορούσε τον τραυματισμό στις φωνητικές χορδές που απείλησε την καριέρα της αλλά και την θριαμβευτική επιστροφή της. Αυτή η ταινία έριξε επίσης φως στις διάφορες φιλανθρωπικές προσπάθειες της τραγουδίστριας, η οποία το 2020 προέτρεπε τους παγκόσμιους ηγέτες να δωρίσουν προμήθειες και εμβόλια σε όσους τα χρειάζονται περισσότερο.

Η Shakira τα τελευταία χρόνια βρήκε επίσης τον χρόνο να κάνει μερικές συνεργασίες όπως αυτή με τον Anuel AA για το «Me Gusta» και με τους Black Eyed Peas για την επιτυχία του 2021, «Girl Like Me».