Remix για το «Jalebi Baby» μετά τις επτά δισεκατομμύρια προβολές στο TikTok

o-Jason-derulo-sunergazetai-me-ton-tesher-kai-tragoudoun-Jalebi-baby
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 16 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021

Ο Καναδός Ινδός παραγωγός και ράπερ Tesher και ο βραβευμένος τραγουδιστής και τραγουδοποιός Jason Derulo συνεργάζονται και επανεκτελούν την επιτυχία του καλοκαιριού για το 2021, «Jalebi Baby».

Το τραγούδι που έχει latin στοιχεία και του οποίου οι στίχοι είναι σε αγγλικά και ινδικά, έγινε ιδιαίτερα δημοφιλές μέσα από την εφαρμογή Tik Tok. Το «Jalebi Baby» είναι ένα από τα μεγαλύτερα τραγούδια του TikTok της χρονιάς με επτά δισεκατομμύρια παγκόσμιες προβολές βίντεο και πάνω από τρία εκατομμύρια δημιουργίες TikTok στο αρχικό τραγούδι μέχρι στιγμής. 

Με αφορμή αυτή την επιτυχία λοιπόν, δημιουργήθηκε ένα remix του τραγουδιού με τη συμμετοχή του Jason Derulo. Το κομμάτι που ο αρχικός ερμηνευτής είναι ό Tesher συνοδεύεται και από ένα βίντεο το οποίο σκηνοθετεί ο Gil Green, ο οποίος έχει συνεργαστεί με τους Drake, J Balvin, Nicki Minaj κλπ, και ενώνει το Bollywood μαζί με το Hollywood.

Σύμφωνα με το βίντεο κλιπ του remix, οι δύο καλλιτέχνες εργάζονται σε ένα εστιατόριο και ανταγωνίζονται για την προσοχή μιας όμορφης γυναίκας που είναι πελάτης στο μαγαζί. 

Την χορογραφία έχει αναλάβει ο για πολλά χρόνια χορογράφος του Derulo, Jeremy Kenyel και η χορογράφος του Tesher, Divya Jethwani. Το βίντεο διαθέτει πολλές σκηνές χορού, μία από τις οποίες σηματοδοτεί την πρώτη απόπειρα στην ιστορία, όπου ένας σημαντικός Αμερικανός καλλιτέχνης εκτελεί μια ρουτίνα Bhangra στην οθόνη.  

Τα κοστούμια που στολίζουν το βίντεο που γυρίστηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο Taglyan στο Χόλιγουντ, είναι εμπνευσμένα από ασιάτικες μάρκες, όπως KYNAH και holiCHIC, ενώ τα jalebis, που είναι επιδόρπια της Νότιας Ασίας, που φαίνονται στο βίντεο, προετοιμάστηκαν στοn χώρο του ξενοδοχείου.