Η Alicia Keys κάνει φιλανθρωπικό makeover στο σπίτι θύματος του κορωνοϊού

newyorkny-december62018aliciakeyswearing
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 16 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021

Η Alicia Keys έκανε έκπληξη σε μια δασκάλα ειδικής αγωγής στο Los Angeles που αντιμετώπισε καταστροφικές απώλειες κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορονoϊού.

Η τραγουδίστρια και φιλάνθρωπος συνεργάστηκε με το Amazon Home για να βοηθήσει τη Susanna, μια δασκάλα ειδικής αγωγής, προκειμένου να αποκτήσει το σπίτι των ονείρων της, μετά από μια δύσκολη χρονιά. Η μητέρα δύο παιδιών έχασε πέντε μέλη της οικογένειας της λόγω του COVID-19, τη χρονιά που μας πέρασε και παρ΄ όλα αυτά συνέχισε να διδάσκει στους αυτιστικούς μαθητές της.

Τα τελευταία τέσσερα χρόνια, το σπίτι της απαιτεί ανοικοδόμηση, έτσι η Amazon και η Alicia Keys έσπευσαν να τη βοηθήσουν.

«Όλα είναι τόσο σουρεαλιστικά με την Alicia Keys», είπε η Susanna στην Amazon. «Είναι κάποια που ακούω, ήταν ο ήρωάς μου.»

Δείτε σχετικό βίντεο

Η ομάδα του Amazon Home άλλαξε εντελώς ολόκληρο το σπίτι της Susanna, συμπεριλαμβανομένης της κουζίνας, του καθιστικού , του μπάνιου, του υπνοδωματίου και της αυλής της, χρησιμοποιώντας έπιπλα και διακόσμηση από μάρκες όπως οι Safavieh, Christopher Knight Home, Instant Pot και Vera Bradley.

Η Keys δήλωσε στο PEOPLE ότι «Λόγω της πανδημίας, είχα έντονη ενσυναίσθηση με αυτά που πέρασαν οι δάσκαλοι. Η Susanna έχασε μερικά πολύ ξεχωριστά μέλη της οικογένειάς της... και εξακολουθούσε να είναι διαθέσιμη στους μαθητές της, γιατί ήξερε πόσο δύσκολη στιγμή ήταν γι' αυτούς. Μου αρέσει πολύ να βοηθάω κάποιον που έχει αφιερώσει μεγάλο μέρος της ζωής του στο να βοηθά άλλους».