Η Normani σε νέα συνεργασία με την Cardi b

i-normani-se-nea-sunergasia-me-tin-cardi-b
ΔΕΥΤΕΡΑ, 19 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021

Η Normani δείχνει την «άγρια ​​πλευρά της» καθώς κάνει επιστροφή με το σέξι μουσικό βίντεο σε συνεργασία με την Cardi B.

«Πραγματικά εμφανίστηκε για μένα και έφερε στη ζωή μου αυτόν το δίσκο κάνοντας απλά αυτό που κάνει καλύτερα η Cardi B», είπε η Normani για την Cardi. «Λατρεύω αυτή τη γυναίκα και θα είμαι για πάντα ευγνώμων».

Ακριβώς 700 ημέρες μετά την κυκλοφορία της πρωτοποριακής επιτυχίας της, «Motivation», η Normani επέστρεψε με ένα σέξι τραγούδι R&B όπου συμμετέχει η Cardi B. Στο βίντεο του νέου κομματιού, η Normani χορεύει αισθησιακά μαζί με την Cardi B, σε ένα σετ από κρεμαστές αλυσίδες αλλά και σε ένα σωρό από άλλα εντυωσιακά σκηνικά.

«Έκανα πρόβα για περίπου τρεις εβδομάδες για το βίντεο, την περίοδο που η Cardi άκουσε τον δίσκο για πρώτη φορά», δήλωσε η Normani σε δελτίο τύπου. «Πραγματικά εμφανίστηκε για μένα και έφερε στη ζωή αυτό το δίσκο απλά κάνοντας αυτό που κάνει καλύτερα», δήλωσε.

Το νέο μουσικό βίντεο σκηνοθετήθηκε από τον Tanu Muino, ο οποίος σκηνοθέτησε πρόσφατα το «Up» της Cardi B, ενώ ο συνεργάτης της Normani, Sean Bankhead, έκανε τη χορογραφία.