Η Normani για την υγεία της μητέρας της και τη μάχη της με τον καρκίνο του στήθους

i-normani-mila-gia-tin-peripeteia-ugeias-tis-miteras-tis-kai-ti-maxi-tis-me-ton-karkino-tou-stithous
ΤΡΙΤΗ, 27 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021

Η μητέρα της Normani, η οποία δίνει μάχη με τον καρκίνο του στήθους, έδωσε κίνητρο στην τραγουδίστρια να κυκλοφορήσει το «Wild Side».

Σε πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε στο Power 106, στο Los Angeles, η Normani μίλησε για όλα. Πως η νέα της δουλειά, «Wild Side», τη βοήθησε να αγκαλιάσει τη σεξουαλικότητά της για το ότι νιώθει τυχερή που γνώρισε την Cardi B και παραδέχτηκε ότι η νέα της μουσική «την έσωσε» την περίοδο που η μητέρα της έκανε χημειοθεραπείες και ακτινοβολίες.

Πιο συγκεκριμένα, δήλωσε: «Τον περασμένο χρόνο, η μητέρα μου διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού…Για μένα, αυτό το έργο που μπόρεσα να φέρω στον κόσμο με έσωσε πραγματικά, για να είμαι απόλυτα ειλικρινής. Ακόμα και όταν μιλάω στο FaceTime μαζί της, καθώς κάνει τη χημειοθεραπεία και την ακτινοβολία της και απλά με ρωτάει να της πω πώς πηγαίνει το βίντεο και το πώς πηγαίνει η μουσική μου. Αυτή η δουλειά έβγαλε την οικογένειά μου μέσα από την πιο σκοτεινή περίοδο της ζωής μας.»

Αυτή ήταν η δεύτερη φορά που πέρασε καρκίνο. Την πρώτη φορά, η τραγουδίστρια ήταν τεσσάρων ετών. Τώρα, όπως λέει, «συμβαίνει ξανά, σε μια τόσο σημαντική και αυξημένη με υποχρεώσεις στιγμή για την καριέρα μου…πρέπει να είμαι στο σπίτι και ένιωθα ενοχές που δεν μπορούσα να είμαι σωματικά εκεί μαζί της».

Ωστόσο, η μητέρα της την ενθάρρυνε να συνεχίσει μπροστά. «Θυμάμαι κυριολεκτικά να είμαι στο γραφείο του γιατρού μαζί της», θυμήθηκε η Norman. «Αμέσως μετά την εγχείρησή της, μου έλεγε: Μωρό, θα είμαι μια χαρά. Αυτό που χρειάζομαι να κάνεις είναι να επικεντρωθείς σε εσένα…Σε χρειάζομαι για να είσαι η καλύτερη έκδοση του εαυτού σου. Θέλω να συνεχίσεις να δουλεύεις σκληρά. Πρέπει να βγάλουμε αυτή τη μουσική.»