Lady Gaga για Tony Bennett: «Ανυπομονώ να τραγουδήσω με τον φίλο μου»

i-lady-gaga-dilonei-enthousiasmeni-pou-ermineuei-me-ton-tony-bennett-anupomono-na-tragoudiso-me-ton-filo-mou
ΤΕΤΑΡΤΗ, 28 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021

Η Gaga και ο Bennett πρόκειται να εμφανιστούν στη σκηνή στις 3 Αυγούστου και στις 5 Αυγούστου για να γιορτάσουν τα 95α γενέθλια του θρυλικού τραγουδιστή.

Την Κυριακή, η τραγουδίστρια του Chromatica μοιράστηκε ένα βίντεο στο Instagram για το πώς ο Bennett «γεμίζει το σπίτι της» καθώς μοιράστηκε τον ενθουσιασμό της για τις παραστάσεις τους την επόμενη εβδομάδα για τον εορτασμό των 95ων γενεθλίων του τραγουδιστή της τζαζ.

Με το «Cheek to Cheek» να παίζει στο παρασκήνιο, η Gaga μοιράστηκε εικόνες από την εποχή του «Cheek to Cheek», συμπεριλαμβανομένων μερικών σκίτσων, μιας φωτογραφίας με τον Bennett, μιας από τα σκυλιά της, και μερικά τριαντάφυλλα.

Την περασμένη εβδομάδα, η Gaga ανακοίνωσε ότι αυτή και η Bennet θα εμφανιστούν σε μια συναυλία με τίτλο «One Last Time: An Evening with Tony Bennett & Lady Gaga» για να γιορτάσουν τα 95α γενέθλιά του.

«Νιώθω τόσο μεγάλη τιμή και ενθουσιασμό που γιορτάζω τα 95α γενέθλια του Tony μαζί του σε αυτές τις ειδικές παραστάσεις», δήλωσε η Gaga, για τις παραστάσεις στις 3 και 5 Αυγούστου.

Η συναυλία έρχεται αρκετούς μήνες αφότου η οικογένεια του Bennett  αποκάλυψε ότι πάσχει από τη νόσο του Alzheimer . Εκείνη την εποχή, η σύζυγός του Susan Benedetto αποκάλυψε ότι θυμάται ακόμα την Gaga.

«Ναι, αλλά ξέρεις, η Gaga είναι υπέροχη», είπε η Benedetto στο  CBS This Morning  τον Φεβρουάριο, «Σίγουρα  η Gaga είναι δύσκολο να ξεχαστεί.»