Θα άφηνε ποτέ ο Ed Sheeran τη μουσική;

o-ed-sheeran-mila-gia-tis-skepseis-tou-na-afisei-ti-mousiki
ΤΕΤΑΡΤΗ, 28 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021

O Ed Sheeran δεν θα ξαναέπαιζε μουσική για να αφιερωθεί στο νέο του ρόλο ως πατέρας, αλλά «η μουσική, είναι μέρος του εαυτού του», όπως ο ίδιος δηλώνει.

«Υπήρχε ένα μεγάλο χρονικό διάστημα όπου απλά δεν ήξερα πραγματικά τι θέλω να κάνω…όλα ήταν χωρίς μετέωρα», δήλωσε ο επιτυχημένος καλλιτέχνης.

 Ο Ed Sheeran σκέφτηκε να αφήσει την καριέρα του προκειμένου να επικεντρωθεί στο ρόλο του ως μπαμπάς της 11 μηνών κόρης του Lyra, αλλά αποφάσισε ότι ήταν το καλύτερο για εκείνον και την οικογένειά του, ήταν να συνεχίζει να φτιάχνει μουσική.

«Είχα τελειώσει την περιοδεία μου και είχα πουλήσει σίγουρα πάνω από 22 εκατομμύρια αντίγραφα, κάτι που σημαίνει ότι είναι τα περισσότερα αντίγραφα που έχω πουλήσει ποτέ σε άλμπουμ. Η περιοδεία ήταν πολυδιαφημισμένη, και ήταν η μεγαλύτερη περιοδεία όλων των εποχών καθώς έγινε sold out σε δευτερόλεπτα» είπε ο Sheeran στο SiriusXM. «Και θυμάμαι να στέκομαι στη σκηνή του Ipswich μόλις τελείωσε φεύγοντας να σκέφτομαι πως είμαι 28 και κυνηγάω συνέχεια όλο αυτό και δεν ξέρω τι να κάνω. Και μετά τη χρονιά που σταμάτησα, έψαχνα να βρω ποιος ήμουν γιατί σταμάτησα να παίζω μουσική για λίγο… Και η μουσική είναι αποκλειστικά εγώ προσωπικά», συνέχισε. «Και τότε αποκτήσαμε με την γυναίκα μου την κόρη μας και έγινε γονιός. Τότε σκέφτηκα ότι αυτό είμαι εγώ. Απλά θα γίνω μπαμπάς, και δεν θα παίζω πια μουσική».

«Αλλά ποιος είναι ο Ed Sheeran χωρίς την κιθάρα του και τη μουσική;»

Ο τραγουδιστής είπε ότι συνειδητοποίησε ότι  ήταν «λυπημένος» και αισθανόταν σαν να μην είχε σκοπό παρά το γεγονός ότι ήταν πατέρας.

«Νομίζω ότι είναι πιο σημαντικό για την κόρη μου να μεγαλώσει γνωρίζοντας ότι οι γονείς της έχουν εργασιακό ήθος και ότι οι γονείς της αγαπούν να εργάζονται σκληρά και αγαπούν να δημιουργούν και να απολαμβάνουν τις δουλειές τους, αντί να βλέπουν τον μπαμπά σου ως τεχνικά άνεργο», είπε.

Ο Sheeran πρόσθεσε ότι «επέστρεψε αργά στη μουσική» και πως η δημιουργική του διαδικασία άρχισε να «ρέει» φυσικά.