Κατά του DaBaby η Dua Lipa

benicassimspain-Jul16dualipapopmusicband
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 30 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021

Η Dua Lipa καταδικάζει τα ομοφοβικά σχόλια που έκανε ο DaBaby κατά τη διάρκεια της εμφάνισής του στο Rolling Loud Festival.

Αν και οι δύο καλλιτέχνες έχουν συνεργαστεί για το remix του τραγουδιού της τραγουδίστριας «Levitating», η Dua Lipa δεν δίστασε να εκφράσει την αντίθεσή της με τον ράπερ DaBaby.
 
Σύμφωνα με το ΤΜΖ ο ράπερ κατά τη διάρκεια της συναυλίας του κάλεσε τους θεατές να ανάψουν τον φακό των κινητών τους εάν «δεν έχουν μολυνθεί με HIV/AIDS ή οποιαδήποτε από αυτές τις θανατηφόρες σεξουαλικώς μεταδιδόμενες ασθένειες που θα σας κάνουν να πεθάνετε σε δύο τρεις εβδομάδες». Στη συνέχεια δεν δίστασε να κάνει και άλλα υποτιμητικά σχόλια κατά των ασθενών με HIV/AIDS αλλά και της LGBTQ+ κοινότητας.
 
«Είμαι έκπληκτη και τρομοκρατημένη με τα σχόλια του DaBaby», έγραψε η Lipa στο Instagram. «Δεν αναγνωρίζω πραγματικά το άτομο με το οποίο συνεργάστηκα. Ξέρω ότι οι θαυμαστές μου γνωρίζουν πώς νιώθω για το θέμα και ότι υποστηρίζω 100% την LGBTQ κοινότητα. Πρέπει να ενωθούμε όλοι μαζί για να καταπολεμήσουμε το στίγμα και την άγνοια σχετικά με τον HIV / AIDS».
 
Αργότερα ο DaBaby στο Twitter προσπάθησε να ανασκευάσει αυτά που είπε γράφοντας: «Όποιος έχει μολυνθεί από AIDS/HIV, έχει το δικαίωμα να στενοχωρηθεί. Αυτό που είπα μπορεί να ήταν σκληρό, αλλά δεν είχα καμία πρόθεση να προσβάλω κανέναν. Λυπάμαι λοιπόν».

ΠΗΓΗ: www.amna.gr