Η Lizzo επιστρέφει στις 13 Αυγούστου με νέο single

2July2019paradisonoordamsterdamthenetherlandsconcertof
ΤΕΤΑΡΤΗ, 04 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2021

Μετά από ένα μεγάλο διάλειμμα, η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια επιστρέφει με ένα νέο single που ονομάζεται «Rumors».

Στις 13 Αυγούστου επιστρέφει η Lizzo με ένα νέο άλμπουμ, για το οποίο, αν και δεν γνωρίζουμε ακόμη πολλές λεπτομέρειες, σύμφωνα με το Variety, αναμένεται να είναι «πολύ διαφορετικό».

Η νέα της δουλειά έρχεται πριν από πολλές live εμφανίσεις της, συμπεριλαμβανομένης της εμφάνισής της στο Bonnaroo Music & Arts Festival, στις 4 Σεπτεμβρίου. Ακόμη, η Lizzo θα εμφανιστεί για το Global Citizen Live στις 25 Σεπτεμβρίου, το Firefly Music Festival στις 26 Σεπτεμβρίου, το New Orleans Jazz and Heritage Festival στις 10 Οκτωβρίου και το Outside Lands στις 30 Οκτωβρίου. Στη συνέχεια, θα κάνει την αναμενόμενη επιστροφή της στην πατρίδα της, τη Μινεσότα, για ένα σόου στο Welch, το αμφιθέατρο Treasure Island του MN στις 11 Σεπτεμβρίου.

Η Lizzo κέρδισε τρία Grammy το 2020, για τα «Truth Hurts» (καλύτερη ποπ σόλο performance), «Jerome» (καλύτερη παραδοσιακή performance R&B) και «Cuz I Love You»(καλύτερο urban σύγχρονο άλμπουμ).

Τον Μάρτιο δημοσίευσε λεπτομέρειες για το πρώτο της project στο Amazon Studios, με το οποίο έθεσε την πρώτη τηλεοπτική της συμφωνία τον περασμένο Αύγουστο για τη δημιουργία τηλεοπτικών project αποκλειστικά για τη συγκεκριμένη υπηρεσία ροής. Όπως έχει πει σε δήλωσή της:

«Μόνο οι πιο ταλαντούχοι χορευτές και μοντέλα θα έχουν ό, τι χρειάζεται για να πάρουν μέρος». Σύμφωνα με την πρόσκληση του casting, το project αναζητά «ολοκληρωμένους  χορευτές και μοντέλα που εδώ και πάρα πολύ καιρό υποεκπροσωπούνται και υποτιμώνται… Εδώ είναι η ευκαιρία σας να κάνετε twerk στις παγκόσμιες σκηνές και να ζήσετε μια περιπέτεια ζωής… Ελάτε όπως είστε και φροντίστε να φέρετε καλή ενέργεια»