Οι Guns N 'Roses κυκλοφορούν το πρώτο τους τραγούδι από το 2008

oi-guns-n-roses-kukloforisan-to-proto-tous-tragoudi-apo-to-2008
ΔΕΥΤΕΡΑ, 09 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2021

Οι Guns N 'Roses πρόσφατα αποκάλυψαν κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισής τους στο Fenway Park της Βοστώνης την Τρίτη, ότι θα κυκλοφορήσουν το νέο τους κομμάτι με τίτλο «Absurd».

Το επερχόμενο κομμάτι αποτελεί το πρώτο τους επίσημο νέο τραγούδι, μετά το άλμπουμ  «Chinese Democracy» που κυκλοφόρησαν το 2008.

Το τραγούδι, που παλαιότερα ονομαζόταν «Silkworms», σύμφωνα με πληροφορίες, γράφτηκε κατά τη διάρκεια των ετών του «Chinese Democracy».

 «Μερικοί από εσάς μπορεί να το έχετε ακούσει με άλλο όνομα», είπε την περασμένη εβδομάδα ο Axl Rose, παρουσιάζοντας το τραγούδι. Αφού ολοκλήρωσε την εμφάνισή του το συγκρότημα, είπε: «Βλέπετε; Δεν ξεμένω ποτέ από τραγούδια αγάπης. Λοιπόν, το ακούσατε πρώτα εδώ: ένα νέο τραγούδι των Guns N 'Roses ».

Οι Guns N 'Roses, που επανενώθηκαν κατά τα τρία πέμπτα της κλασικής του σύνθεσης του συγκροτήματος, μετά από χρόνια παύσης πραγματοποίησαν το 2016 περισσότερες από 175 εμφανίσεις στην περιοδεία τους «Not in This Lifetime», η οποία θα συνεχιζόταν στη Λατινική και Νότια Αμερική το 2020, αλλά διεκόπη λόγω της πανδημίας.

Το θρυλικό συγκρότημα βγήκε ξανά στον δρόμο στις 31 Ιουλίου. Ακόμη, έχει προγραμματιστεί για το επόμενο καλοκαίρι, μια εκτεταμένη ευρωπαϊκή περιοδεία.