Η Nicki Minaj και ο σύζυγός της κατηγορούνται για εκφοβισμό θύματος σεξουαλικής επίθεσης

i-nicki-minaj-kai-o-suzugos-tis-katigorountai-gia-ekfobismo-thumatos-seksoualikis-epithesis-suzugos-tis-katigorountai-gia-ekfobismo-thumatos-seksoualikis-epithesis
ΔΕΥΤΕΡΑ, 16 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2021

Η Nicki Minaj και ο σύζυγός της, Kenneth Petty, κατηγορήθηκαν για εκφοβισμό μιας γυναίκας που λέει ότι ο Petty της επιτέθηκε σεξουαλικά το 1994 και ότι το ζευγάρι προσπάθησε να δωροδοκήσει τη γυναίκα για να αποκρύψει την ιστορία της.

Η Jennifer Hough κατέθεσε την αγωγή στο ομοσπονδιακό δικαστήριο στο Μπρούκλιν και Ισχυρίζεται ότι η Minaj και οι συνεργάτες της έχουν επικοινωνήσει επανειλημμένα με αυτήν και την οικογένειά της, προσπαθώντας να την κάνουν να διαψεύσει ότι συνέβη η σεξουαλική επίθεση. Αναφέρει επίσης ότι ένας συνεργάτης ήρθε στο σπίτι της και της πρόσφερε 20.000 δολάρια για να υπογράψει ένα έγγραφο που απορρίπτει τον ισχυρισμό, ενώ η Minaj προσφέρθηκε να στείλει ένα βίντεο για «χρόνια πολλά» στην κόρη της.

Η αγωγή επιδιώκει επίσης να καταστήσει τον Petty υπεύθυνο για τη σεξουαλική επίθεση του 1994, χρησιμοποιώντας τον νόμο της Νέας Υόρκης για τα παιδιά - θύματα. Η πράξη που υπογράφηκε στο νόμο το 2019, άνοιξε ένα «παράθυρο ανασκόπησης» δύο ετών, επιτρέποντας στα θύματα σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών να καταθέσουν αγωγές που διαφορετικά θα παραγράφονταν. Η προθεσμία για την υποβολή τέτοιων αγωγών ήταν το Σάββατο και τα δικαστήρια της Νέας Υόρκης έχουν πλημμυρίσει από τέτοιες αγωγές τις τελευταίες ημέρες.

Σύμφωνα με τη μήνυση, η Jennifer Hough ήταν 16 ετών όταν συνάντησε τον 16χρονο τότε Kenneth Petty σε μια στάση λεωφορείου στο Κουίνς της Νέας Υόρκης, ο οποίος την απείλησε με ένα μαχαίρι και την οδήγησε σε ένα κοντινό σπίτι, όπου τη βίασε.

Η υπόθεση επανεμφανίστηκε το 2018, όταν ο Petty άρχισε να βγαίνει με την Minaj, η οποία σε μια πρόσφατη συνέντευξή της ισχυρίστηκε ότι ο Petty «κατηγορήθηκε ψευδώς».

Σύμφωνα με την αγωγή, ο Petty κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση και μαζί με την Minaj για εκφοβισμό και παρενόχληση μαρτύρων.