Η Kim Kardashian για τα μαθήματα ζωής από τον Kanye West

i-kim-kardashian-gia-ta-mathimata-zois-apo-ton-kanye-west
ΔΕΥΤΕΡΑ, 16 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2021

Η Kim Kardashian, αν και υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από τον πρώην σύζυγό της, Kanye West, τον περασμένο Φεβρουάριο, εξακολουθεί να είναι η μεγαλύτερη θαυμάστριά του.

Παρά την αίτηση διαζυγίου, παρευρέθηκε στα δύο τελευταία πάρτι παρουσίασης του νέου του δίσκου, μαζί με τα τέσσερα παιδιά τους, North, Saint, Psalm και τη μικρότερη αδερφή της, Khloe.

Η επιχειρηματίας σε ραδιοφωνική συνέντευξή της στο «We Supported By ...» μίλησε με τα καλύτερα λόγια για εκείνον και τόνισε ότι την βοήθησε να γίνει πιο αληθινή και να εκτιμήσει τον εαυτό της.

Αποκάλυψε ότι ειδικά στα τελευταία επεισόδια του ριάλιτι της οικογένειας Kardashian, «Keeping Up with the Kardashians» δεν είχε πρόβλημα που οι παραγωγοί έδειχναν κάποιες σκηνές, οι οποίες δεν ήταν «κολακευτικές» για εκείνη.

Όπως τόνισε, δεν την πείραξε γιατί έμαθε να αποδέχεται τον εαυτό της χάρη στον Kanye. Εξήγησε ότι τον πρώην σύζυγό της «δεν τον ενδιέφερε καθόλου ο παράγοντας της συμπάθειας ή η γνώμη των άλλων, παρά μόνον να είναι αληθινός με τον εαυτό του».

ΠΗΓΗ:www.amna.gr