Η Saweetie για την ομοφοβία στη ραπ σκηνή: «Όλοι αιμορραγούμε το ίδιο»

i-saweetie-dilonei-oloi-aimorragoume-to-idio-kathos-antimetopizei-tin-omofobia-sti-rap-skini
ΤΕΤΑΡΤΗ, 18 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2021

Μετά την ερμηνεία της στο Sprite's Live from the Label, η Saweetie μιλάει για το τι είναι «αυτό που πιστεύουμε πως είναι σωστό» και την εξέλιξή της ως ραπ καλλιτέχνης.

Η Saweetie πιστεύει στον αμοιβαίο σεβασμό, ανεξάρτητα από τη σεξουαλικότητα ή την ταυτότητα του φύλου των ανθρώπων.

Σε μια πρόσφατη συνέντευξη της, η 28χρονη σταρ ασχολείται με τον πρόσφατο διάλογο για την ομοφοβία μέσα στην κοινότητα της ραπ, μετά από τα ντροπιαστικά σχόλια του DaBaby για τους ομοφυλόφιλους και όσους νοσούν με HIV/AIDS .

«Νομίζω ότι είναι σημαντικό να σεβόμαστε ο ένας τον άλλον. Όλοι το ίδιο αιμορραγούμε», δηλώνει, αναφερόμενη στους LGBTQ θαυμαστές της. «Είμαστε όλοι άνθρωποι. Μεγάλωσα σε ένα σπίτι που πιστεύει και σέβεται τον καθένα, ανεξάρτητα από το ποιος είναι, ό, τι κι αν κάνει, γιατί στο τέλος της ημέρας είμαστε όλοι ίσοι».

«Όλοι πρέπει να πούμε τι μας δυσκολεύει», προσθέτει. «Πρέπει να λέμε ανοιχτά αυτό που υποστηρίζουμε και αυτό που πιστεύουμε ότι είναι σωστό».

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης στο PEOPLE, η Saweetie μιλά επίσης για την εξέλιξή της ως καλλιτέχνης τον τελευταίο χρόνο και πώς έμαθε να φροντίζει πρώτα τον εαυτό της.

«Απλώς έπρεπε να κοιμηθώ», παραδέχεται, προσθέτοντας ότι κοιμάται μεταξύ τεσσάρων και έξι ωρών το βράδυ. «Πριν από την πανδημία, δεν κοιμόμουν».