«Run, Rose, Run»: Το πρώτο μυθιστόρημα της Dolly Parton

run-rose-run-to-proto-muthistorima-tis-dolly-parton
ΠΕΜΠΤΗ, 19 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2021

Η τραγουδίστρια Dolly Parton αναμένεται να κυκλοφορήσει ένα μυθιστόρημα φαντασίας μέσα στο 2022, το οποίο θα έχει τον τίτλο «Run, Rose, Run».

Το βιβλίο θα εκδοθεί από τον Penguin Random House και για τη συγγραφή του, η Parton συνεργάστηκε με τον δημοφιλή συγγραφέα best seller, James Patterson.

Η υπόθεση αφορά την ιστορία μιας  νεαρής γυναίκας που μετακομίζει στο Νάσβιλ για να κυνηγήσει τα όνειρά της στη μουσική βιομηχανία.

Η θρυλική κάντρι τραγουδίστρια, ταυτόχρονα με το βιβλίο θα κυκλοφορήσει επίσης νέο άλμπουμ, καθώς τα τραγούδια «γράφτηκαν με βάση τους χαρακτήρες και τις καταστάσεις του βιβλίου» και οι στίχοι τους θα περιλαμβάνονται στο μυθιστόρημα… Είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένη με την κυκλοφορία του πρώτου μου μυθιστορήματος «Run, Rose, Run» με τον σπουδαίο James Patterson. Έχω επίσης ένα νέο άλμπουμ μαζί με το βιβλίο. Ελπίζω να απολαύσετε το βιβλίο και τα τραγούδια τόσο, όσο απολαύσαμε εμείς που τα συνδυάσαμε όλα!», ανέφερε η τραγουδίστρια, τραγουδοποιός, μουσικός, συγγραφέας και επιχειρηματίας σε δήλωσή της στο People.