Η Barbra Streisand πίστευε ότι το «A Star Is Bor» των Bradley Cooper και Lady Gaga ήταν «λάθος ιδέα»

i-barbra-streisand-pisteue-oti-to-a-star-is-bor-tou-bradley-cooper-kai-tis-lady-gagas-itan-lathos-idea
ΠΕΜΠΤΗ, 19 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2021

«Δεν μπορώ να διαφωνήσω με την επιτυχία, αλλά δεν με ενδιαφέρει τόσο όσο η πρωτοτυπία», δήλωσε η Barbara Streisand για την τελευταία έκδοση του «A Star Is Bor».

Η Barbra Streisand έχει ανάμεικτα συναισθήματα για την εκδοχή του «A Star Is Born» του Bradley Cooper και της Lady Gaga.

Κατά τη διάρκεια του επεισοδίου της Κυριακής του «The Sunday Project», η 79χρονη τραγουδίστρια και ηθοποιός μίλησε για τις σκέψεις της σχετικά με τις διαφορετικές προσαρμογές της κλασικής ταινίας του Χόλιγουντ. 

«Στην αρχή, όταν άκουσα ότι επρόκειτο να ξαναγίνει, υποτίθεται ότι θα γινόταν από τον Will Smith και τη Beyoncé, και σκέφτηκα, ότι αυτό θα ήταν ενδιαφέρον. Νόμιζα ότι ήταν υπέροχη ιδέα», είπε. «Έτσι, εξεπλάγην όταν είδα πόσο όμοια ήταν όλα με την εκδοχή που έκανα το 1976».

Η Streisand πρόσθεσε ότι «πίστευε ότι ήταν λάθος ιδέα», αλλά έδωσε στηρίγματα στην ταινία, η οποία κέρδισε 436 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως και έδωσε στη Gaga το πρώτο της Όσκαρ. 

«Δεν μπορώ να διαφωνήσω με την επιτυχία, αλλά δεν με ενδιαφέρει τόσο η επιτυχία όσο η πρωτοτυπία», συνέχισε.

Η εκδοχή του A Star Is Born των Streisand και Kris Kristofferson ήταν η τρίτη επανάληψη της δημοφιλούς ταινίας, στην οποία πρωταγωνίστησαν για πρώτη φορά η Janet Gaynor και ο Fredric March το 1937. Αργότερα μετεσκευάστηκε σε μιούζικαλ με πρωταγωνιστές την Judy Garland και τον James Mason το 1954 και πιο πρόσφατα, σε μια ταινία του 2018 με επικεφαλής τους Cooper και Gaga.