Η Lizzo κατά των προσβλητικών σχολίων: «Ακόμα κι όταν κλαίω, το κεφάλι μου είναι ψηλά»

i-lizzo-ekfrazetai-kata-ton-adikon-prosblitikon-sxolion-akoma-ki-otan-klaio-to-kefali-mou-einai-psila
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 20 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2021

Η Lizzo είπε στο Good Morning America: «Δεν με πειράζουν οι κριτικές για μένα ή στη μουσική μου, αλλά μερικές φορές είναι άδικη η μεταχείριση που δέχονται άνθρωποι σαν εμένα».

Η Lizzo εξηγεί γιατί μιλάει για τα μισητά σχόλια που λαμβάνει αντί να απαλλάσσεται από την αρνητικότητα.

Σε μια συναισθηματική ομιλία της στο Instagram Live το Σαββατοκύριακο, η 33χρονη τραγουδίστρια ξέσπασε σε κλάματα καθώς δήλωσε ότι, μετά την κυκλοφορία του επιτυχημένου τραγουδιού της με την Cardi B με τίτλο «Rumors», κακόβουλα και αρνητικά σχόλια για την ίδια ήταν δύσκολο να τα αγνοήσει.

Η Lizzo είπε ότι καταλαβαίνει πως ανεξάρτητα από το πόσο «θετική ενέργεια δίνει στον κόσμο, θα έχει πάντα ανθρώπους που έχουν κάτι να πουν» και δεν περιμένει ότι όλοι θα αγαπήσουν τη μουσική της. Τα σχόλια για το σώμα της και τις μαύρες γυναίκες, ωστόσο, είναι περιττά.

Μιλώντας στο Good Morning America σε μια συνέντευξη που προβλήθηκε την Τετάρτη, η Lizzo είπε: «Δεν με ενοχλούν οι κριτικές για μένα ή τη μουσική μου. Δεν με πειράζουν ούτε τα χοντροκομμένα σχόλια. Απλώς νιώθω ότι είναι άδικο μερικές φορές αυτά που λαμβάνουν άνθρωποι σαν εμένα ».

«Οι άνθρωποι λένε μην τους αφήσεις να σε δουν με το κεφάλι κάτω. Το κεφάλι μου είναι πάντα ψηλά», ξεκαθάρισε η τραγουδίστρια. «Ακόμα και όταν είμαι αναστατωμένη και ακόμα και όταν κλαίω, το κεφάλι μου είναι ψηλά. Αλλά ξέρω ότι είναι δουλειά μου ως καλλιτέχνης να προβληματίζομαι μερικές φορές και αυτό δεν πρέπει να σταματάει. Αυτό δεν πρέπει να το δέχομαι.»

«Ο Θεός δεν μου δίνει τίποτα που δεν μπορώ να διαχειριστώ και ο Θεός μου έδωσε επίσης το χάρισμα να είμαι ατρόμητη όταν είμαι σε ευάλωτη θέση, για να εμπνέω τους ανθρώπους», πρόσθεσε.

Η τραγουδίστρια του «Truth Hurts» είπε επίσης στο GMA ότι «η αγάπη για τον εαυτό είναι ένα ταξίδι που δεν συμβαίνει ως εκ θαύματος μια μέρα».

«Θα υπάρξουν όμορφες μέρες όπου κοιτάζεσαι στον καθρέφτη και λες ωχ και μετά θα υπάρξουν μέρες όπου θα είσαι Ουφ». Όλες όμως αυτές οι μέρες είναι μια ευκαιρία να αγαπήσεις τον εαυτό σου».

Στο μήνυμά της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την Κυριακή, η νικήτρια των Grammy εξήγησε ότι, ως επί το πλείστον, οι επικριτές της δεν την ενοχλούν, αλλά όταν δουλεύει τόσο σκληρά, η ανοχή της μειώνεται, η υπομονή της είναι λιγότερη, πιο ευαίσθητη».