Η Miley Cyrus συμμετέχει στο Crush Management

i-miley-cyrus-summetexei-sto-crush-management
ΤΡΙΤΗ, 24 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2021

Η Miley Cyrus «χώρισε» με τον μάνατζερ της Adam Leber με τον οποίο συνεργαζόταν πολλά χρόνια και εντάχθηκε στην ομάδα της Crush Management.

Εκεί, εντάσσεται σε ένα ρόστερ που περιλαμβάνει συναδέλφους γυναικείες ποπ σταρς όπως η Sia και η Lorde, καθώς και βετεράνους της ροκ όπως οι Green Day, Weezer και Fall Out Boy, οι τρεις από τους οποίους βρίσκονται επί του παρόντος στην περιοδεία στο στάδιο Hella Mega, η οποία αναπρογραμματίστηκε από το 2020.

Η Miley Cyrus εδώ και πολύ καιρό έχει σα μάνατζερ και τη μητέρα της, Tish Cyrus.

Νωρίτερα φέτος, η Cyrus προσχώρησε στην Columbia Records, μετά από επτά χρόνια και τέσσερα άλμπουμ στην αδερφική της εταιρία, Sony Music RCA.

Η Cyrus ήταν το κεντρικό πρόσωπο της βραδιάς στην έναρξη του Lollapalooza στο Σικάγο στα τέλη του περασμένου μήνα, παίζοντας ένα σετ γεμάτο επιτυχίες της, καθώς και αρκετές διασκευές, μαζί με εκλεκτούς καλεσμένους. Όπως δήλωσε, έπαιξε διασκευές τραγουδιών που «με έκαναν αυτό που είμαι», όπως τα «Heart of Glass» της Blondie, «Where Is My Mind;» των Temple of the Dog, «Say Hello to Heaven» και «White Wedding» του Idol.

Το πιο πρόσφατο άλμπουμ της με την RCA, «Plastic Hearts», κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο, ενώ έχει προηγηθεί το «Younger Now» του 2017 και η επιτυχία του «Bangerz» του 2013, που την είδε να ξεφεύγει από το καλούπι των εφήβων-σταρ που είχε κυκλοφορήσει τις  πρώτες της επιτυχίες μέσω των Hollywood Records. Το «Bangerz» προκάλεσε επιτυχίες όπως το «Wrecking Ball» και «We Can't Stop» και την καθιέρωσε στη μουσική βιομηχανία. Ενδιάμεσα, η πάντα απρόβλεπτη καλλιτέχνης κυκλοφόρησε ένα ψυχεδελικό άλμπουμ με τα Flaming Lips με το όνομα Miley Cyrus and Her Dead Petz, το 2015.