Η Rihanna με «χαμόγελο δισεκατομμυρίων δολαρίων» και κόκκινα εσώρουχα

i-rihanna-edeikse-to-xamogelo-disekatommurion-dolarion-forontas-ta-kokkina-esorouxa-tis
ΤΡΙΤΗ, 24 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2021

Το απόγευμα της Κυριακής, ο επίσημος λογαριασμός της Rihanna στο Instagram δημοσίευσε μι φωτογράφιση που έκανε για την σειρά εσωρούχων της, Savage X Fenty.

 Στη φωτογράφιση η Rihanna χαλαρώνει στην πισίνα της ενώ ποζάρει φορώντας κόκκινο μαγιό και χρυσές αλυσίδες στο λαιμό της.

Στη λεζάντα της διασκεδαστικής σόλο φωτογράφισης, το brand της Rihanna έγραψε: «Χαμόγελο δισεκατομμυρίων δολαρίων», με αφορμή την πρόσφατη αποκάλυψη ότι η τραγουδίστρια του «We Found Love» είναι δισεκατομμυριούχος .

Τα σχόλια των θαυμαστών έπεσαν βροχή εκδηλώνοντας την αγάπη και τον θαυμασμό τους για την τραγουδίστρια και επιχειρηματία. 

Νωρίτερα αυτό το μήνα, αποκαλύφθηκε ότι η Rihanna προσχώρησε στις τάξεις των εξαιρετικά πλουσίων, σύμφωνα με τη λίστα του Forbes. Η εφημερίδα είπε ότι η καθαρή περιουσία της μουσικού, σχεδιάστριας μόδας και μεγιστάνα ομορφιάς είναι 1,7 δισεκατομμύρια δολάρια.

Τα εντυπωσιακά κέρδη της Rihanna εξασφαλίζουν τη θέση της ως η πλουσιότερη γυναίκα μουσικός στον κόσμο. Είναι επίσης η δεύτερη πλουσιότερη γυναίκα entertainer-ακριβώς πίσω από την Oprah Winfrey, ανέφερε το Forbes.

Το Forbes εκτιμά ότι περίπου 1,4 δισεκατομμύρια δολάρια από τον πλούτο της Rihanna προέρχεται από το 50% των μετοχών της στο Fenty Beauty, το οποίο η  Rihanna ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 2017. Από τότε που παρουσίασε για πρώτη φορά τη σειρά μακιγιάζ της, η Rihanna επεκτάθηκε στο Fenty Skin και τώρα αναμένουμε ένα άρωμα Fenty το οποίο θα κυκλοφορήσει σύντομα.