Missy Elliott: «Ποτέ δεν ένιωσα ότι ταιριάζω»

missyelliot
ΠΕΜΠΤΗ, 26 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2021

Η γνωστή ραπ καλλιτέχνης μίλησε σε συνέντευξή της με την Doja Cat για το περιοδικό Interview.

Οι επιτυχίες όπως «Get Ur Freak On» και «Work It» θεωρούνται κλασικές σήμερα, αλλά για τη Missy Elliott, αυτό δεν ίσχυε πάντα.

Η 50χρονη πλέον ράπερ συζήτησε για τους αγώνες της στην προσπάθειά της να κάνει τη πρωτοποριακή για την εποχή μουσική της να ταιριάζει στο καλούπι του τότε, στην αρχή της καριέρας της.

«Μερικές φορές πρέπει να αρπάξεις την ευκαιρία. Ποτέ δεν ένιωσα ότι ταιριάζω. Δεν νομίζω ότι υπήρχε μια γωνιά για τη μουσική που κάναμε», είπε η Missy Elliott«Ο μόνος λόγος που βρήκα μια θέση είναι επειδή έκανα ραπ στα κομμάτια. Αλλά στην αρχή, δεν νομίζω ότι ο κόσμος καταλάβαινε τη μουσική.»

Ενώ η Elliott έχει στο ιστορικό της πολλές κλασσικές πλέον επιτυχίες - συμπεριλαμβανομένων τεσσάρων βραβείων Grammy - εξήγησε ότι οι νέοι καλλιτέχνες που μπαίνουν στον κλάδο πρέπει να γνωρίζουν ότι δεν είναι όλα λάμψη και αίγλη.

«Ένα πράγμα που λέω πάντα στους ανθρώπους είναι ότι, μπαίνοντας σε αυτόν τον κλάδο, κάνουμε απλώς αυτό που αγαπάμε να κάνουμε και κανείς δεν μας λέει για τα πάνω και τα κάτω», είπε ο Elliott. «Νομίζουμε ότι θα γίνουμε διάσημοι… είναι όμως πολλά που έρχονται με αυτό και πολλοί άνθρωποι δεν είναι προετοιμασμένοι και γι ' αυτό υποφέρουν από άγχος και κατάθλιψη».