Ο Lars Ulrich των Metallica για τον Charlie Watts

o-lars-ulrich-ton-metallica-gia-ton-charlie-watts
ΔΕΥΤΕΡΑ, 30 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2021

Ο ντράμερ των Metallica, Lars Ulrich, απέτισε φόρο τιμής στον αείμνηστο Charlie Watts, τον θρυλικό ντράμερ των Rolling Stones, ο οποίος πέθανε σε ηλικία 80 ετών την περασμένη εβδομάδα, επαινώντας τον ως «σημαντικό κομμάτι του ήχου των Stones και υποτιμημένο κομμάτι του ήχου τους».

Σε νέα συνέντευξή του στο Rolling Stone, ο Lars Ulrich είπε ότι σοκαρίστηκε από τον θάνατο του Charlie Watts, σημειώνοντας ότι «πόνεσε βαθύτατα σε πολλά επίπεδα» επειδή «ως θαυμαστής των Stones θεωρεί ότι είναι το τέλος τουλάχιστον μιας εποχής για αυτό το συγκρότημα, καθώς ήταν ο μοναδικός ντράμερ που ηχογράφησε ποτέ μαζί τους».

Ακόμη, ο Lars Ulrich επεσήμανε ότι ο Watts συχνά δεν είχε την προσοχή που έπρεπε ως ντράμερ των Stones, ακολουθώντας μια αυστηρά επαγγελματική προσέγγιση του ρόλου του στο συγκρότημα, ενώ οι Mick Jagger και Keith Richards απολάμβαναν να είναι στο επίκεντρο της δημοσιότητας.

«Όταν στο συγκρότημα τα φώτα της δημοσιότητας στρέφονταν στον Mick και στον Keith, πολλοί άνθρωποι δεν κατανοούσαν πραγματικά πόσο πολύτιμος ήταν», ανέφερε.

Ο Lars Ulrich μίλησε επίσης για τον τρόπο με τον οποίο ο Watts τον ενέπνευσε και τον ενθάρρυνε ως ντράμερ και τόνισε ότι ήταν η βασική επιρροή σε μεγάλο μέρος των έργων των Metallica, συμπεριλαμβανομένου του «Black Album», που γιορτάζει φέτος την 30ή επέτειό του.

ΠΗΓΗ: www.amna.gr