Πώς είναι σήμερα τα παιδιά του Michael Jackson;

michael-jackson-1
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 03 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2021

Τρια παιδιά, τρεις διαφορετικές προσωπικότητες, τρεις διαφορετικές πορείες. Ας τους γνωρίσουμε.

Prince Michael Jackson II
Ο πρωτότοκος γιος του Michael Jackson και της δεύτερης συζύγου του, Debbie Rowe κρατά χαμηλό προφίλ και δεν θυμίζει τον πατέρα του. Γεννήθηκε με εξωσωματική γονιμοποίηση και μεγάλωσε με τον τραγουδιστή στο διάσημο σπίτι του στη «Neverland». Ο Πρινς ήταν μόλις 12 ετών όταν πέθανε ο Τζάκσον.

Αφού μεγάλωσε με την οικογένεια του πατέρα του συνέχισε τις σπουδές του και αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο Λογιόλα Μεριμάουντ (Loyola Marymount) το 2019. Στο πανεπιστήμιο γνώρισε τη φίλη του Molly Schirmang, με την οποία είναι μαζί τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Εκτός από το ενδιαφέρον του για την βιομηχανία της ψυχαγωγίας, ασχολείται με φιλανθρωπικές δραστηριότητες μέσω του Ιδρύματος «Heal Los Angeles», το οποίο υποστηρίζει νέους της πόλης μέσω εκπαιδευτικών πρωτοβουλιών και υγιεινών γευμάτων.

 Paris-Michael Katherine Jackson
Γεννήθηκε στις 3 Απριλίου 1998 και πήρε το όνομά της από την πόλη όπου γεννήθηκε, με νονούς την Elizabeth Taylor και τον Macaulay Culkin. Μετά από χρόνια εξαρτήσεων, μάχης με την κατάθλιψη και αυτοτραυματισμών η Parisέγινε ηθοποιός, μοντέλο και ακτιβίτρια. 

Michael Joseph «Prince» Jackson Jr.
Ο μικρότερος γιος του μεγάλου τραγουδιστή γεννήθηκε μέσω παρένθετης μητρότητας και η ταυτότητα της γυναίκας παραμένει άγνωστη. Αποφεύγει τα φώτα της δημοσιότητας και δεν έχει δημόσια παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, παρά μόνο στις σελίδες των αδελφών του στο Instagram.  Μόλις έγινε 18 ετών αγόρασε ένα αρχοντικό ύψους 2,6 εκατομμυρίων δολαρίων στο Καλαμπάσας στην Καλιφόρνια. ΔΙατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τα αδέλφια του.