H ζωή της pop star δεν είναι για την Lorde

lorde
ΤΕΤΑΡΤΗ, 15 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2021

Αυτό ισχυρίζεται η ίδια με την δήλωση: «Δεν είμαι φτιαγμένη για τη ζωή της ποπ σταρ».

Η Νεοζηλανδή μουσικός Lorde, στο πλαίσιο συνέντευξης που συνοδεύει την φωτογράφιση για το εξώφυλλο του  Οκτωβρίου του Vogue US, αναφέρθει στις ανησυχίες της, εξηγώντας:

«Είμαι πολύ καλή στη δουλειά μου, αλλά δεν είμαι σίγουρη ότι είμαι ο άνθρωπος για τη δουλειά, είμαι ένα πολύ ευαίσθητο άτομο. Δεν είμαι φτιαγμένη για τη ζωή της ποπ σταρ. Το να ζεις σε δημόσια θέα είναι κάτι που βρίσκω πολύ έντονο και στο οποίο δεν είμαι καλή. Το φυσικό χάρισμα δεν το έχω».
 

 Επιπλέον, μίλησε για το «Solar Power», το νέο της άλμπουμ, εξηγώντας πως πρόκειται για τη δική της απάντηση στο ερώτημα πώς, ακριβώς, εισερχόμαστε στην ενήλικη ζωή μέσα σε έναν φυσικό κόσμο που καταρρέει, ένα ψηφιακό τοπίο που παρακολουθείται συνεχώς και μια καταναλωτική κουλτούρα που θα εμπορευόταν κάθε μας ανάσα αν μπορούσε. Στην ίδια συνέντευξη, η Lourde ή αλλιώς Ella Marija Lani Yelich-O’Connor, όπως είναι το πραγματικό της όνομα, αναφέρθηκε στα παιδικά της χρόνια στη Νέα Ζηλανδία, στο φαγητό που πάντα είχε σημαντικό ρόλο στην τελετουργία της οικογένειας στο Όκλαντ, για την επικοινωνία με τους θαυμαστές της και για το ότι συνδέει το κοινό της LGBTQ κοινότητας.
 
Η τραγουδίστρια φωτογραφήθηκε από τον Théo de Gueltzl φορώντας δημιουργίες των Schiaparelli, Alexander McQueen, Dior, Dolce & Gabbana, Marni, Balenciaga, Gucci και Celine.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ