Η Billie Eilish αποκαλύπτει την κρυμμένη έκπληξη στο τραγούδι της για το «No Time to Die» του James Bond

billie-eilish-james-bond
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 17 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2021

Η μουσικός αποκάλυψε το στοιχείο Bond που εισήγαγε στο κομμάτι για να αποκτήσει αυθεντικότητα και συνάφεια με ό,τι γνωρίζουμε ως James Bond.

Η Billie Eilish κυκλοφόρησε το τραγούδι νωρίς το 2020 ώστε να συμπέσει χρονικά με την κυκλοφορία της ταινίας τον Απρίλιο. Ωστόσο, λόγο του COVID-19, το φιλμ υπέστη αλλεπάλληλες αναβολές και τελικά  θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη στις 30 Σεπτεμβρίου.

 Η βραβευμένη με Grammy μουσικός ενθαρρύνει τους θαυμαστές της να ακούσουν εκ νέου το τραγούδι και να ανακαλύψουν το κρυμμένο δώρο που τους επιφυλάσσει και που ενδεχομένως να μην είχε εντοπίσει την πρώτη φορά.  

«Δεν μπορείς να γράψεις κομμάτι για τον Bond χωρίς αυτό να ακούγεται ως ένα τραγούδι Bond. Αν λοιπόν το ακούσεις προσεκτικά, θα αντιληφθείς την κλασσική εισαγωγή Bond στην δεύτερη στροφή».

Ο αδερφός της Eilish, Finneas O’Connell, επίσης τοποθετήθηκε σχετικά, λέγοντας: «Η ηχογράφηση έγινε στο Λονδίνο και αρχικά το αποτέλεσμα ήταν σαν να μην υπήρχε το μουσικό στοιχείο Bond. Έτσι, επανήλθαμε και τελικά, ήταν φοβερό!»