Η Adele αρραβωνιάστηκε τον Rich Paul

londonunitedkingdom-february082022adeleattendsthe
ΔΕΥΤΕΡΑ, 06 ΜΑΡΤΙΟΥ 2023

Το ζευγάρι είναι μαζί από το 2021 και, σύμφωνα με δημοσιεύματα, πλέον η σχέση τους επισημοποιήθηκε.

Η τραγουδίστρια του «30» λέγεται ότι “βγαίνει” με τον ατζέντη αθλητών από το 2021. Πέρυσι, το ζευγάρι μετακόμισε στο πρώην σπίτι του Sylvester Stallone στο Beverly Hills, στην κομητεία του Λος Άντζελες της Καλιφόρνια.

Τώρα, πολλά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι η Adele και ο Paul είναι αρραβωνιασμένοι και πρόκειται να παντρευτούν. Ο προγραμματισμός μάλιστα, λέγετα πως περιλαμβάνει «καλοκαιρινό γάμο».

Σύμφωνα με την Evening Standard, η Adele εθεάθη να φορά ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι στην τελευταία επίδειξη της τρέχουσας κατοικίας της στο Λας Βέγκας το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Shutterstock

Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στο ELLE τον περασμένο Αύγουστο, αναφέρθηκε σε φήμες προηγούμενων αρραβώνων που είχαν πυροδοτηθεί μετά την εμφάνισή της στα BRITs 2022. «Δεν έχω αρραβωνιαστεί. Απλώς, λατρεύω τα πολυτελή κοσμήματα!», είχε σχολιάσει αναφερόμενη στο δαχτυλίδι που φορούσε στην τελετή.

Η Adele υπήρξε παντρεμένη με τον επιχειρηματία Simon Konecki για μικρό χρονικό διάστημα. Ο γιος τους, Angelo, γεννήθηκε το 2012. Μάλιστα, το πιο πρόσφατο άλμπουμ της τραγουδίστριας ήρθε στον απόηχο του διαζυγίου της.

Η Adele έλαβε το βραβείο Καλύτερης Pop Σόλο Παράστασης για το «Easy On Me» στα Grammy 2023 νωρίτερα αυτόν τον μήνα.