Η Madonna στο πλευρό της Billie Eilish: «Ζούμε ακόμη σε έναν πολύ σεξιστικό κόσμο»

madonna-billie-eilish
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2021

Η Madonna υπερασπίζεται την αλλαγή στην εμφάνιση της Billie Eilish, για την οποία επικρίθηκε χάνοντας χιλιάδες followers στο Instagram.

Η Billie Eilish φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του περιοδικού Elle όπου και συζήτησε το εξελισσόμενο στυλ της. H Madonna υπερασπίστηκε τη νέα σταρ της ποπ, για τις «επιθέσεις» που δέχτηκε όσον αφορά στις εμφανίσεις της λίγο πριν κυκλοφορήσει το άλμπουμ Happier Than Ever.

 «Το πρόβλημα είναι ότι ζούμε ακόμη σε μια πολύ σεξιστική κοινωνία, που βάζει τις γυναίκες σε κατηγορίες. Είσαι είτε στην κατηγορία παρθένα είτε στην κατηγορία πόρνη. Η Billie στην αρχή ήταν σε μια κατηγορία μη σεξουαλική, αδιαφορώντας για τις μάζες και μη κάνοντας χρήση της σεξουαλικότητάς της με κανέναν τρόπο. Εξάλλου, ήταν έφηβη εκείνη την περίοδο», είπε η δημοφιλής μουσικός και πρόσθεσε:
«Οι γυναίκες πρέπει να είναι ελεύθερες να προβάλλουν τον εαυτό του όπως θέλουν. Αν η Billie ήταν άνδρας, κανείς δεν θα έγραφε για εκείνον. Ένας άνδρας μπορεί να φοράει ένα κοστούμι με γραβάτα για τα πρώτα τρια χρόνια της καριέρας του, και τον επόμενο μήνα να ντύνεται σαν τον Prince ή τον Mick Jagger, χωρίς μπλούζα, με eyeliner και κανείς να μην πει μια λέξη».