Ο Bruce Springsteen κυκλοφορεί την ταινία «The Legendary 1979 No Nukes Concerts»

photo-of-bruce-springsteen
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2021

Ο Bruce Springsteen και η E Street Band ανακοινώνουν την ημερομηνία κυκλοφορίας της ταινίας «The Legendary 1979 No Nukes Concerts».

Επί της ουσίας είναι ένας συνδυασμός δύο παραστάσεων που κινηματογραφήθηκαν το 1979 στο «Madison Square Garden» της Νέας Υόρκης κατά τη διάρκεια των φιλανθρωπικών συναυλιών «MUSE benefit concerts», που έγιναν γνωστές με το όνομα «No Nukes».

Η ταινία περιέχει υλικό από όλο το setlist. Τo μοντάζ έχει γίνει από τον συνεργάτη του Springsteen, Thom Zimny και τη μίξη του ήχου έχει αναλάβει ο Bob Clearmountain.

Δείτε το trailer 

 

Tο «The Legendary 1979 No Nukes Concerts» διαθέτει την καλύτερη δυνατή ποιότητα εικόνας με τις πιο εκπληκτικές ερμηνείες του Bruce Springsteen σε μια εκρηκτική, κυριαρχική και σπάνια περίοδο της E Street Band που κατέγραψε ο φακός.

Lennox McLendon

Η ταινία «The Legendary 1979 No Nukes Concerts θα κυκλοφορήσει επίσης σε HD σε φυσική μορφή σε εκδόσεις 2 CD με DVD, 2 CD με BluRay και 2 LP βινυλίων στις 19 Νοεμβρίου. Επιπλέον θα είναι διαθέσιμη ψηφιακά για download παγκοσμίως από τις 16 Νοεμβρίου και για ψηφιακή ενοικίαση από τις 23 Νοεμβρίου.