Διαγωνισμός: Κερδίστε την λαμπάδα του Πάσχα από το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης

mouseio-kukladikis-texnis
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 31 ΜΑΡΤΙΟΥ 2023

Πάρτε μέρος στον facebook διαγωνισμό και διεκδικήστε μια λαμπάδα από το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης με έμπνευση από τις Κυκλάδες.

Το δώρο
Μια λαμπάδα από φυσικό κερί αξίας 30 € με το λογότυπο του Μουσείου και μια παραλλαγή της κυκλαδικής κεφαλής από Λινού Σουμπάσης και σια αποκλειστικά για το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης.

Πάσχα με έμπνευση από τα νησιά του Αιγαίου στο Cycladic Shop

Με έμπνευση από τα νησιά του Αιγαίου, το Cycladic Shop προτείνει για το Πάσχα πρωτότυπες ιδέες για δώρα που συνδυάζουν την παράδοση με τον σύγχρονο σχεδιασμό: χειροποίητα αυγά και αντικείμενα, λαμπάδες για μικρούς και μεγάλους, οικολογικά παιχνίδια και μοναδικά κοσμήματα, ενώ, όπως κάθε χρόνο, ξεχωρίζει η ιδιαίτερη συλλογή κεραμικών αντικειμένων.

Το Cycladic Shop συνεργάζεται με σύγχρονους αγγειοπλάστες και καλλιτέχνες από τα νησιά του Αιγαίου που χρησιμοποιούν παραδοσιακούς τρόπους παραγωγής χρηστικών και διακοσμητικών αντικειμένων, απαράμιλλης τέχνης και ομορφιάς. Σίφνος, Σκύρος, Πάτμος και Κρήτη είναι  μερικά από τα νησιά η κεραμική τέχνη των οποίων παρουσιάζεται στο Cycladic Shop, αντικατροπτίζοντας τον ελληνικό πολιτισμό και το μοναδικό συνδυασμό των πολύτιμων στοιχείων της Φύσης: Γη, νερό και φως.

PARIS_TAVITIAN

Χειροποίητα κεραμικά ποτήρια | € 30,00


Παράλληλα, στο Cycladic Shop διατίθεται μια ιδιαίτερη συλλογή διακοσμητικών μαξιλαριών. Τα υφάσματά τους είναι εικονογραφημένα με σχέδια και μοτίβα από την παραδοσιακή αρχιτεκτονική της Τήνου, με θέματα από τη φύση του Αιγαίου, αποτυπώνοντας έτσι την αρμονική σχέση του ανθρώπου με το περιβάλλον του.

PARIS_TAVITIAN

Διακοσμητικά μαξιλάρια με αρχιτεκτονικά μοτίβα του Αιγαίου | € 42,00

Ένα ιδιαίτερο και πρωτότυπο δώρο είναι τέλος μία συνδρομή στους Φίλους του Μουσείου. Για έναν ολόκληρο χρόνο, οι Φίλοι του Μουσείου απολαμβάνουν ελεύθερη είσοδο στο Μουσείο, ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα με δράσεις πολιτισμού, ξεχωριστές εμπειρίες, αποκλειστικά προνόμια και έκπτωση έως -30% στο Cycladic Shop. 

Tavitian

Χειροποίητες λαμπάδες για παιδιά με ξύλινα σύμβολα από τις συλλογές του Μουσείου.

Επισκεφτείτε το cycladic.gr για να πραγματοποιήσετε μία εγγραφή για να την προσφέρετε ως δώρο.

Αγοράστε τα δώρα σας online στο: cycladic.gr/shop με αποστολή των αγορών σας στο χώρο σας ή όπου εσείς επιλέξετε σε όλο τον κόσμο. Με κάθε αγορά σας  από το Cycladic Shop στηρίζετε το έργο του Μουσείου.

PARIS_TAVITIAN

Χειροποίητα κεραμικά αυγά |  € 45,00 – € 70,00

PARIS_TAVITIAN

Χειροποίητες κεραμικές κανάτες επιζωγραφισμένες | € 150,00

Εορταστικό Ωράριο Πάσχα Cycladic Shop
10-Απρ, Μ. Δευτέρα: 10:00 - 17:00
11-Απρ, Μ. Τρίτη: 10:00 - 17:00
12-Απρ, Μ .Τετάρτη: 10:00 - 17:00
13-Απρ, Μ. Πέμπτη: 10:00 - 20:00
14-Απρ, Μ. Παρασκευή: 12:00 - 17:00
15-Απρ, Μ. Σάββατο: 10:00 - 15:00
16-Απρ, Κυριακή του Πάσχα: ΑΡΓΙΑ
17-Απρ, Δευτέρα του Πάσχα: ΑΡΓΙΑ
18-Απρ, Τρίτη: Κλειστό

Info
Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης
Νεοφύτου Δούκα 4
106 74, Αθήνα
Τ.: (+30) 210 7228321-3

Η νικήτρια του διαγωνισμού είναι η Μιχαήλ Αγγελική. Ευχαριστούμε θερμά όλους για τη συμμετοχή.