Ο σεφ Θοδωρής Κυριακίδης αναλαμβάνει το τιμόνι του Grandma’s στην Ίο

grandmas-ios Christos Drazos Photography
ΤΡΙΤΗ, 04 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2023

Νέα μενού και πιάτα που μοσχοβολούν Κυκλάδες έρχονται με την υπογραφή του νέου head chef στο... ζωηρό νησί του συμπλέγματος.

Το εστιατόριο Grandma’s του Liostasi boutique hotel είναι από τις must στάσεις στο νησί της Ίου, για όποιον θέλει να απολαύσει δημιουργικά πιάτα ελληνικής και μεσογειακής φιλοσοφίας στις διακοπές του, με πανοραμική θέα στο λιμάνι της Ίου. Φέτος, στο πλαίσιο της διαρκούς ανανέωσης και αναβάθμισης των υπηρεσιών του ξενοδοχείου, εντάσσεται και η νέα συνεργασία με τον chef Θοδωρή Κυριακίδη, που αναλαμβάνει καθήκοντα head chef στα αγαπημένο εστιατόριο.

Ο Θοδωρής Κυριακίδης θα ακολουθήσει την ελληνική φιλοσοφία του εστιατορίου δίνοντας τη δική του σύγχρονη ματιά και βάζοντας τη δημιουργική του πινελιά. Έτσι, τα νέα μενού θα περιέχουν πιάτα πλούσια σε κυκλαδίτικα στοιχεία και ευφάνταστες ιδέες ενώ βασικό ρόλο θα διαδραματίσει ο πολυβραβευμένος chef Σωτήρης Ευαγγέλου, που για μια ακόμα χρονιά συμμετέχει, συμβουλευτικά, στην ομάδα του Liostasi.

Ο Θοδωρής Κυριακίδης είναι ένας νέος, δημιουργικός chef, που τον γνωρίσαμε στο Βαρούλκο όπου είχε αναλάβει καθήκοντα Head chef. Μεταξύ άλλων έχει εργαστεί στο τριάστερο «Mirazur», καθώς και στο δυάστερο «La Réserve Paris» αποκτώντας σημαντική επαφή με την γαλλική, υψηλή, γαστρονομία και μαγειρική εμπειρία που του χάρισε εξαιρετικές πρακτικές δεξιότητες.

Christos Drazos Photography

Το φετινό καλοκαίρι, στο εστιατόριο Grandma´s ετοιμάζεται να παρουσιάσει με τα πιάτα του την αγάπη του για την ελληνική κουζίνα και τα τοπικά προϊόντα.   

Info
Grandma’s – Liostasi boutique Hotel
Ίος
2286092140