Νέο άλμπουμ από τον Elton John

elton-john
ΤΡΙΤΗ, 05 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2021

Το νέο έργο του Elton John έχει τον τίτλο: «The lockdown sessions».

Η νέα μουσική δουλειά του Elton John αποτελεί μια συλλογή από 16 τραγου΄δια με συνεργασίες όπως τους Brandi Carlile, Charllie Puth, Dua Lipa, Eddie Vedder, Gorillaz, Lil Nas X, Miley Sirus, Nicki Minaj, Rina Sawayama, SG Lewis, Stevie Nicks, Stevie Wonder, Surfaces, Years&Years, Youth Thug και άλλους.

Στο άλμπουμ θα συμπεριλαμβάνεται και το «Finish Line» με τον Stevie Wonder, σε παραγωγή του Andrew Watt.   

Ακούστε περισσότερα 

«Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο υπερήφανος για το συγκεκριμένο κομμάτι καθώς και για το άλμπουμ αφού είναι από τις καλύτερες δουλειές μου μέχρι σήμερα. Η φωνή του Stevie Wonder είναι τόσο καλή, όσο την θυμάμαι από πάντα λες και είναι ακόμη 17χρονών- πάντα μου άρεσε να συνεργάζομαι μαζί του και είμαι χαρούμενος γιατί μετά από 50 χρόνια φιλίας καταφέραμε να κάνουμε ένα κανονικό ντουέτο. Ήταν πάντα καλός και ευγενικός μαζί μου, και το ταλέντο του ξεπερνάει κάθε όριο. Μόλις ακούσεις τι κάνει με την φωνή του και φυσικά με τα όργανα στο κομμάτι θα καταλάβεις ότι πρόκειται περί ιδιοφυΐας» - Elton John     

Το κομμάτι ηχογραφήθηκε στην περίοδο της καραντίνας και το άλμπουμ «The Lockdown Sessions» θα κυκλοφορήσει στις 22 Οκτωβρίου. Κυκλοφορεί από την Minos EMI, a Universal Music Company.