Πορτραίτα από όλο τον κόσμο εκτίθενται στην Κυψέλη

-marcel-s--netherlands--antonia-antonia

Marcel S. # Netherlands # Antonia

ΤΡΙΤΗ, 06 ΙΟΥΝΙΟΥ 2023

Στο πλαίσιο της έκθεσης με τίτλο «Portraits» στην Blank Wall Gallery.

Η Blank Wall Gallery θα παρουσιάσει την Παρασκευή 9 Ιουνίου την νέα της έκθεση με τίτλο Portraits. Θα παρουσιαστούν πορτραίτα ανθρώπων από όλο τον κόσμο μέσα από το φακό των φωτογράφων. Η αληθινή εικόνα των ανθρώπων, η εικόνα της ψυχής τους, η απεικόνιση της προσωπικότητας και των συναισθημάτων τους ξεπερνά την επιφάνεια και αυτό που βλέπουμε όλοι με μία βιαστική πρώτη ματιά και φτάνει στην ουσία μέσα από αυτές τις φωτογραφίες.

Pawel Krzywon Majewski # Poland # Candy Girl

Nadia Eeckhout # Belgium # Lady in Blue

Amo Passicos # France # Cloé

Οι καλλιτέχνες που τράβηξαν αυτά τα πορτραίτα, κατάφεραν μέσα σε μία στιγμή να αιχμαλωτίσουν τον εσωτερικό κόσμο των ανθρώπων που φωτογράφισαν και να μας τον δώσουν μέσα από μία φωτογραφία. Η εικόνα που βλέπουμε είναι η αλήθεια του καλλιτέχνη, αυτό που είδε και τον τράβηξε τη συγκεκριμένη στιγμή. Πολλές φορές το αποτέλεσμα διαφέρει πολύ από την εικόνα που έχει το ίδιο το άτομο για τον εαυτό του, είναι αυτό που κρύβεται βαθιά μέσα του, πίσω από το προσωπείο. Αυτό όμως είναι και το μαγικό στοιχείο του πορτραίτου.

Όσοι επισκεφτούν τη Blank Wall Gallery, θα έχουν την ευκαιρία να δουν αυτή την έκθεση η οποία θα διαρκέσει από τις 9 και μέχρι και τις 21 Ιουνίου.

Anthi Kollia # Greece # Giulietta

Info
Blank Wall Gallery
Φωκίωνος Νέγρη 55 Κυψέλη
211.4052.138, 694.3868.124

Είσοδος Ελεύθερη
Επιμέλεια έκθεσης: Μάρκος Δολόπικος