Κοστούμια Louis Vuitton και αναμνηστικά των Dolly Parton, Katy Perry, Lady Gaga σε δημοπρασία

bts
ΤΕΤΑΡΤΗ, 13 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2021

Τα κοστούμια που φόρεσαν οι BTS στην εμφάνισή τους για τα Grammys του 2021 και τα οποία φέρουν την υπογραφή Louis Vuitton, καθώς και άλλα αντικείμενα διασήμων, βγαίνουν σε δημοπρασία.

Μάλιστα, τα κοστούμια που ράφτηκαν ειδικά για την περίσταση έχουν ξεχωριστή σημασία αφού ο κορυφαίος οίκος μόδας Louis Vuitton επέλεξε τα μέλη της εν λόγω μπάντας ως πρεσβευτές του παγκοσμίως. Η τιμή τους, στην επικείμενη δημοπρασία, αναμένεται να φτάσει τα 50.000 δολάρια.

Η δημοπρασία θα γίνει στις 30 Ιανουαρίου 2022 ως πρόδρομο ιβέντ των Grammys 2022 με τα χρήματα να συλλέγονται για την υποστήριξη, κυρίως σε θέματα υγείας, ατόμων της μουσικής βιομηχανίας σε ανάγκη.

Εκτός των κοστουμιών, στη δημοπρασία θα διατεθεί επίσης ένα πανάκριβο και εντυπωσιακό φόρεμα, δωρεά της Dolly Parton, το οποίο φορούσε σε βράβευσή της το 2019. Επίσης, η Katy Perry δώρισε τα ρούχα που φορούσε σε συναυλία της το 2010. Ανάμεσα στους καλλιτέχνες που έκαναν δωρεές με προσωπικά τους, πολύτιμα αντικείμενα είναι ακόμη οι: Lady Gaga, Demi Lovato, Harry Styles, Machine Gun Kelly, Lionel Richie, Jason Aldean κ.ά.