Η Εύα Θεοτοκάτου προτείνει την μουσική του καλοκαιριού

theotokatou
ΤΕΤΑΡΤΗ, 28 ΙΟΥΝΙΟΥ 2023

Και μας συστήνεται, αποκλειστικά στο clickatlife.gr.

H Εύα Θεοτοκάτου, αγαπημένη «φωνή» του ελληνικού ραδιοφώνου, είναι πολλά περισσότερα από ραδιοφωνική παραγωγός. Γνωρίστε την καλύτερα,  κατά προτίμηση με μουσική υπόκρουση, τη μουσική που ξεχώρισε, αποκλειστικά για το clickatlife.gr και τους αναγνώστες του.

Τι σημαίνει για σένα μουσική;

Το όνειρό μου από μικρό παιδί ήταν να κάνω ραδιοφωνικές εκπομπές με την αγαπημένη μου μουσική. Το κατάφερα και παρότι κανένα όνειρο δεν κρατά για πολύ γιατί σε λίγο έρχεται ένα καινούργιο, με ένα τρόπο καταφέρνω να κάνω όλα τα ενδιαφέροντά μου merge με τις εκπομπές μου στο ραδιόφωνο και την μουσική.  Έτσι οι ακροατές καταλαβαίνουν σε τι φάση ζωής είμαι, με τι κολλάω κατά περιόδους αλλά τελικά και τι άνθρωπος είμαι. Αυτό είναι το ραδιόφωνο μια παρέα που κάνει sharing και η μουσική είναι πάντα το αντικείμενο του πόθου.

Είσαι και dJ;

Ναι παράλληλα με το ραδιόφωνο όλα αυτά τα χρόνια έχω παίξει κυριολεκτικά παντού. Είναι αυτό που έλεγα και πιο πριν το ένα όνειρο διαδέχεται το άλλο και είμαι τυχερή που μπορώ να τα συνδυάζω. Όταν παίζω μεταλλάσσομαι. Δεν ξέρω σε τι αλλά σίγουρα σε κάτι που έχει πολύ ενέργεια ευτυχίας. Και όταν το crowd νιώθει… η καρδιά μου χτυπάει για να σπάσει.

Τι σε δίδαξε ο covid;

Θα ήθελα το βιογραφικό μου από εδώ και στο εξής να εμπλουτίζεται με βιωματικές εμπειρίες μιας και έτσι και αλλιώς την γνώση επιτακτικά πρέπει να την κερδίζεις αν θέλεις να εξελίσσεσαι και να παραμένεις ανταγωνιστικός σε όποιο επάγγελμα και αν κάνεις… Ο Covid μου δίδαξε αυτό ακριβώς πως η ζωή δεν μπορεί να γίνει καλύτερη από την οθόνη την ίδια στιγμή που παλεύω να κοιμάμαι το βράδυ σε διαφορετικό δωμάτιο από το κινητό μου.

Ποιο είναι το μότο σου;

Έχω μάθει στην ζωή μου να μην τα παρατάω ποτέ. Ακόμα και όταν όλα φαίνονται τελματωμένα δημιουργώ μόνη μου μια πόρτα για να έχω την χαρά να την ανοίξω. Είναι το μότο μου και είναι δοκιμασμένο. If Opportunity doesn’t Knock, build a door…

Τι θα ακούσουμε στην λίστα που μας έδωσες

Κυρίως καινούργια μουσική που ανακαλύπτω μέσα από promos και πολλές ώρες ακρόασης. Με αλάνθαστο κριτήριο την σύνδεσή της, απευθείας με την καρδιά και το σώμα μας. Συμπληρώνεται με νέα τραγούδια κάθε εβδομάδα και στο τέλος του χρόνου σβήνονται όλα για να ξεκινήσει η καινούργια μουσική χρονιά. Συστήνω να βάλετε καρδούλα στην λίστα για να την ακολουθήσετε να ψάξετε στο προφίλ μου για να βρείτε και τις υπόλοιπες και να αφήσετε να παίζει ένα Σκ κάνοντας πράγματα που σας κάνουν να νιώθετε ο εαυτός σας.

Ακούστε τις επιλογές της Εύας Θεοτοκάτου: Music Tracklist

 

Ποια είναι η Εύα Θεοτοκάτου
Γεννήθηκε στην Αθήνα έχει σπουδάσει οικονομικά, ιστορία της τέχνης, πιάνο και ανώτερα θεωρητικά. Ξεκίνησε την καριέρα της από το ραδιόφωνο ως ηχολήπτης και στη συνέχεια ως ραδιοφωνική παραγωγός, έχοντας περάσει τα τελευταία 26 χρόνια από τους μεγαλύτερους ραδιοφωνικούς σταθμούς ξένου ρεπερτορίου της Αθήνας 9 (Kiss fm, Athens DeeJay, Best, Nrg, Offradio, en Lefko 87,7) Παράλληλα, η αγάπη της για τη μουσική βρήκε δημιουργική διέξοδο και στην τηλεόραση του Mad TV για 10 χρόνια, με την επιμέλεια και παρουσίαση καθημερινής μουσικής εκπομπής. Ραδιοφωνικά αλλά και τηλεοπτικά, εξελίχθηκε και επικεντρώθηκε στις συνεντεύξεις και στην ανακάλυψη και ανάδειξη δημιουργικών ανθρώπων και μουσικών σχημάτων μέσα από το ραδιοφωνικό project 525 Live Sessions του En Lefko 87,7 αλλά και τηλεοπτική παρουσία στην ΕΡΤ 2 και τον Σκάϊ με τις εκπομπές Selfie και Mastoremata, αντίστοιχα. Έχει ασχοληθεί με τη μουσική επιμέλεια εκπομπών και θεατρικών παραστάσεων, την παραγωγή jingles και μουσικής, ενώ έχει κυκλοφορήσει μουσική της σε label της Αγγλίας. Αν δεν την γνωρίζετε από το ραδιόφωνο ή την τηλεόραση, τότε σίγουρα θα την έχετε ακούσει live, αφού όλα αυτά τα χρόνια έχει αναλάβει dj set και live acts σε αναρίθμητα club και πολιτιστικά event, πάντα με γνώμονα την αισθητική και τη μουσική τους προσωπικότητα. Σήμερα την ακούτε καθημερινά τα βράδια 20:00 - 23:00 στον  En Lefko 87,7 του ραδιοφωνικού ομίλου της frontstage.

Daily radio show 20:00-23:00 @Enlefko87,7
https://www.facebook.com/OfficialEvaTheotokatou
https://www.instagram.com/evatheotokatou/
https://www.mixcloud.com/evatheotokatouonair/