Κερδίστε το βιβλίο «The house of Gucci» πριν την ταινία με την Lady Gaga στην οθόνη

house-of-gucci1
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 19 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2021

Πάρτε μέρος στον facebook διαγωνισμό και ίσως είστε ένας από τους δυο τυχερούς που θα κερδίσουν από ένα αντίτυπο του βιβλίου που ενέπνευσε την ομώνυμη ταινία με την Lady Gaga στον πρωταγωνιστικό ρόλο. Από τις εκδόσεις Έσοπτρον.

The house of Gucci
Μια συγκλονιστική ιστορία φόνου, τρέλας, αίγλης και απιστίας
​Συγγραφέας: Sara Gay Forden

 Για να δημιουργηθεί η αυτοκρατορία Gucci χρειάστηκε όραμα, τόλμη, πάθος και επιχειρηματικό μυαλό. Με αυτά τα τέσσερα προσόντα η οικογένεια Gucci κατέκτησε όλο τον κόσμο. 

Για να πέσει η αυτοκρατορία τους χρειάστηκαν ίντριγκες, ενδοοικογενειακές διαμάχες, απληστία, αγωγές, ύπουλες εξαγορές, απιστίες και μία δολοφονία.

Η πολυαναμενόμενη ταινία The House of Gucci με την Lady Gaga στον πρωταγωνιστικό ρόλο θα προβληθεί το επόμενο διάστημα. 

«The house of Gucci» δεν είναι μια ιστορία για μια εμπορική φίρμα, είναι μία ιστορία για ανθρώπους που χάρη στη σκληρή δουλειά, την επιμονή και την προσήλωση στο όραμά τους, δημιούργησαν μια αυτοκρατορία. Το όνομα Gucci ακουγόταν τόσο γλυκό, τόσο σαγηνευτικό … Συνώνυμο της πολυτέλειας, του στιλ, της δύναμης. Αλλά ήταν η κατάρα τους. Ένα βιβλίο για τη μεγάλη αγάπη, την υψηλή ραπτική, τις επιχειρηματικές και οικογενειακές αξίες. Μια ιστορία με καυτό ταμπεραμέντο, όπου οι μοίρες των ανθρώπων, η ανάπτυξη της φίρμας Gucci και, φυσικά, η αγάπη είναι πονηρά συνυφασμένες.

«Πιστεύετε πως το όνομα Gucci αφορά μόνο τη φίρμα; Αυτό το συναρπαστικό βιβλίο για την αυτοκρατορία και τη δολοφονία του Μαουρίτσιο Gucci . . . αποκαλύπτει την άσχημη αλήθεια πίσω από την πιο μυθική οικογένεια στον χώρο της μόδας». Σε αυτήν την καθηλωτική καταγραφή της ανόδου, στη συνέχεια της πτώσης, και της ανάστασης της δυναστείας Gucci, η Sara Gay Forden μάς βάζει στα παρασκήνια της δίκης και αποκαλύπτει τα πάθη, την ισχύ, και τις αδυναμίες της μεγαλύτερης οικογένειας της μόδας στην εποχή μας.

Glamour

«Ο οίκος των Gucci είναι ένα διεισδυτικό χρονικό της ανόδου και πτώσης μίας οικογενειακής επιχείρησης, και δείχνει ξεκάθαρα πώς ακόμα και οι μεγάλες, επιτυχημένες οικογενειακές φίρμες δεν μπορούν να επιβιώσουν χωρίς επαγγελματική διαχείριση και εξωτερικά κεφάλαια – και πώς οι προσωπικότητες των απογόνων των ιδρυτών μπορούν να καταστρέψουν ό,τι δημιουργήθηκε».

Wall Street Journal

«Ένα από τα καλύτερα βιβλία της χρονιάς».

 The Economist