Το σπίτι του Marilyn Manson στο Χόλυγουντ υπό έρευνα μετά τις κατηγορίες

cannesfrance-may20musicianmarilynmansonattendsthe
ΤΕΤΑΡΤΗ, 01 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2021

Ο ίδιος αρνείται τα πάντα κατηγορηματικά.

Το σπίτι του Marilyn Manson βρίσκεται υπό έρευνα από τις αρχές σε συνέχεια των κατηγοριών εις βάρος του για σεξουαλική και σωματική βία από πολλές γυναίκες.

Πιο συγκεκριμένα, οι ερευνητές από το Special Victims Unit (Μονάδα Ειδικών Θυμάτων) του Λος Άντζελες έψαξαν το σπίτι του Manson (Brian Warner) εν τη απουσία του και, ανάμεσα στα άλλα, προχώρησαν σε κατάσχεση σκληρών δίσκων.

Η έρευνα ήρθε σε συνέχεια κατηγοριών κατά του Manson ο οποίος αντιμετωπίζει τέσσερις μηνύσεις για σεξουαλική επίθεση. Ανάμεσα στις άλλες, η ηθοποιός Esme Bianco τον μήνυσε για σεξουαλική επίθεση και εμπορία ανθρώπων, ενώ και το μοντέλο Ashley Morgan τον κατηγόρησε για σεξουαλική επίθεση και ακούσια φυλάκιση.

Ο Manson αρνείται όλες τις κατηγορίες, ισχυριζόμενος πως οι κατήγοροί του «με τρόπο κυνικό και ανέντιμο προσπαθούν να εκμεταλλευτούν και να εξαργυρώσουν το κίνημα #MeToo με μια προμελετημένη επίθεση εναντίον μου».

Νωρίτερα αυτόν τον μήνα, ο δικηγόρος του Manson δήλωσε πως ο μουσικός είναι ανοιχτός στο να έρθει σε συμφωνία με μια ανώνυμη κατήγορό του, μια πρώην σύντροφό του που ισχυρίζεται πως την βίασε το 2011.