Οι Duran Duran βγαίνουν σε περιοδεία

belgradeserbia-september1st2021leadsingerofthe
ΔΕΥΤΕΡΑ, 06 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2021

Η ανακοίνωση ήρθε από το ίδιο το συγκρότημα που βεβαιώνει ότι η περιοδεία θα συμβεί το καλοκαίρι του 2002 και θα περιλαμβάνει ένα τριήμερο εκδηλώσεων στην Ίμπιζα.

Οι Duran Duran μοιράστηκαν λεπτομέρειες για το σόου που ετοιμάζουν για το καλοκαίρι μέρος του οποίου θα πραγματοποιηθεί στην Ίμπιζα όπου εμφανίστηκαν πρώτη φορά το 1987. Η περιοδεία θα συμβεί στο πλαίσιο της συμπλήρωσης 40 χρόνων από την δημιουργία του συγκροτήματος. 

Η τριήμερη επίσκεψη στο νησί της Ισπανίας θα συμβεί από τις 29 Απριλίου ως τις 2 του επόμενου μήνα. Η πρώτη μέρα θα λέγεται «Taste the Summer: Night Versions», η δεύτερη «Come Undone» και θα περιλαμβάνει μια σειρά από δραστηριότητες και την προβολή ενός ντοκιμνατές και η τρίτη, με το όνομα «Touch The Sunrise» θα περιλαμβάνει την καθαυτή εμφάνιση στη σκηνή του θρυλικού συγκροτήματος.

Μιλώντας για το επερχόμενο event, ο τραγουδιστής της μπάντας Simon Le Bon είπε: Το «Touch The Sunrise» θα είναι μια ιδιαίτερη εμπειρία και κάτι που δεν έχουμε κάνει ποτέ στο παρελθόν. Όλοι στο γκρουπ έχουμε μια τεράστια αγάπη για την Ίμπιζα και όλα αυτά τα χρόνια έχουμε περάσει πολλλά καλοκαίρια εκεί με τους φίλους και τις οικογένειές μας, επομένως είναι σαν να επιστρέφουμε στο σπίτι μας». 

Στην αναφορά του στο νησί που θα φιλοξενήσει τις εμφανίσεις, ο τραγουδιστής δήλωσε: «Οι άνθρωποι θεωρούν την Ίμπιζα ένα νησί για πάρτυ, που φυσικά μπορεί να είναι, όμως υπάρχει και μια πλευρά που ελπίζουμε οι θαυμαστές μας να ανακαλύψουν όσο βρίσκονται εκεί, και που αφορά την φυσική ομορφιά του τόπου, το απίστευτο φαγητό και τη ζεστασιά των ανθρώπων που ζουν εκεί». 

Αργότερα το καλοκαίρι, το συγκρότημα θα συνεχίζει τις εμφανίσεις και οι ημερομηνίες θα ανακοινωθούν σύντομα.