Δείτε το τεράστιο τατουάζ αράχνη που «χτύπησε» η Demi Lovato στο κεφάλι της

i-demi-lovato-kukloforei-neo-tragoudi-dancing-with-the-devil-gia-tous-agones-tis-me-ton-ethismo
ΠΕΜΠΤΗ, 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2022

Η Γιαγιά Αράχνη μας έμαθε τόσα πολλά, έγραψε η τραγουδίστρια συνοδεύοντας το σχετικό story που ανέβασε στο Instagram, αναφερόμενο στο μυθικό πρόσωπο που την ενέπνευση.

Η 29χρονη τραγουδίαστρια ανέβασε ένα στόρυ στο Instagram στις 8 Ιανουαρίου, όπου αποκάλυψε το νέο της τατουάζ, μια μεγάλη μαύρη αράχνη στο κεφάλι της. 

«Η Γιαγιά Αράχνη μας έμαθε τόσα πράγματα. Μας δίδαξε την φωτιά, το φως και το σκοτάδι. Μας έμαθε πως είμαστε όλοι συνδεδεμένοι και πως για όλους υπάρχει μια θέση σε αυτόν τον κόσμο».

Η Γιαγιά Αράχνη είναι ένα μυθικό πρόσωπο, ιδιαίτερα δημοφιλές στην νοτιοδυτική Αμερική, που, σύμφωνα με την παράδοση, είναι η προστάτιδα των όντων σε αυτό τον πρώτο κόσμο που τους βοηθά να περάσουν τα στάδια της μετεξέλιξης. Σε κάποιους λαούς, η αράχνη συμβολίζει την υπομονή, την δύναμη και την καρτερικότητα. 

Το τατουάζ, που κοσμεί το κεφάλι της Demi Lovato, ακριβώς δίπλα στον ουρανοξύστη που έχει στο αυτί της, έγινε από τον tattoo artist Dr. Woo.

Εκτός από το τατουάζ, η Lovato υποδέχτηκε τη νέα χρονιά και με καινούριο κούρεμα. Την ημέρα των Χριστουγέννων αποκάλυψε το ξυρισμένο της κεφάλι.  

Όσο για τα επαγγελματικά της, η Lovato κυκλοφόρησε το 7ο άλμπουμ της με τίτλο Dancing with the Devil… the Art of Starting Over.  Πριν από περίπου ένα χρόνο, η δημοφιλής τραγουδίστρια είχε απασχολήσει την κοινή γνώμη, όταν δήλωσε nonbinary.