H Έλλη Πασπαλά επιστρέφει στο θέατρο Άλσος με ένα «ανθισμένο» πρόγραμμα

paspala
ΔΕΥΤΕΡΑ, 12 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2024

Για όλα τα Σάββατα του Μαρτίου.

Η Έλλη Πασπαλά φλερτάρει με την Άνοιξη και την προσκαλεί να μας συναντήσει σύντομα σε μια σειρά από όμορφες βραδιές, στο ζεστό και φιλόξενο Άλσος. Μετά από την πολύ επιτυχημένη παράστασή της, Elly loves jazz, στον ίδιο χώρο πέρσι, την υπέροχη καλοκαιρινή συναυλία της στο Ηρώδειο και την καταλυτική παρουσία της στην ριζοσπαστική παράσταση Ευαγγελισμός, το Μιούζικαλ των Τριανταφύλλου / Αστερή στο Εθνικό Θέατρο,  η Έλλη Πασπαλά επιστρέφει στο θέατρο Άλσος με ένα «ανθισμένο» πρόγραμμα, στην αρχή της Άνοιξης.

«Ανοιξιάτικα βράδια έρχονται» στο θέατρο Άλσος, από το Σάββατο 2 Μαρτίου και για όλα τα Σάββατα του Μαρτίου. Η Έλλη Πασπαλά θα παρουσιάσει τραγούδια από όλη την ερμηνευτική της γκάμα, σε μία επιλογή από τις πιο σημαντικές στιγμές της δισκογραφίας της, αλλά και εκτός αυτής.

Θα μας θυμίσει τους Λωτοφάγους καθώς και κάποιες Συνήθειες του Έρωτα, θα επισκεφθούμε μαζί της την Αγορά χορεύοντας Χορούς των Άστρων - και στον μαγικό χώρο του Άλσους θα μας προσκαλέσει στην παρέα και άλλων αγαπημένων δημιουργών, όπως η Mitchell, ο Cohen, ο Morrison και ο Wonder.

Όλα αυτά τα υπέροχα τραγούδια του ελληνικού και διεθνούς ρεπερτορίου θα ανθίσουν μοναδικά και ευωδιαστά, με τη στοργική φροντίδα σπουδαίων και αγαπημένων μουσικών:

Συμμετέχουν
David Lynch – σαξόφωνα, φλάουτο
Τάκης Φαραζής – πιάνο
Πέτρος Βαρθακούρης – κοντραμπάσο
Γιάννης Αγγελόπουλος – τύμπανα
Tommy Lynch - σαξόφωνο (2/3)

Info
Από το Σάββατο 2 Μαρτίου
και για όλα τα Σάββατα του Μαρτίου:
2-9-16-23-30 / 3
Ώρα έναρξης: 21:00
Τιμές εισιτηρίων

Α Ζώνη - Πλατεία 25€

Β Ζώνη - Πλατεία 20€

Γ Ζώνη - Εξώστης θέσεις 15€

Γ Ζώνη - Εξώστης Τραπέζια 15€

Δ Ζώνη - Εξώστης (θέσεις Π.Ο.) 12€

Ζώνη ορθίων - με απλό ποτό 10€

Προπώληση

ΘΕΑΤΡΟ ΑΛΣΟΣ | Ευελπίδων 4, Κυψέλη-Πεδίον του Άρεως
Τηλέφωνα επικοινωνίας – κρατήσεων : 210 8831487 & 210 8227471