Οι Steel Panther για πρώτη φορά στη χώρα μας

steel-panther-live tommy sommers
ΤΕΤΑΡΤΗ, 27 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024

Είναι ίσως η πιο ιδιάζουσα περίπτωση σχήματος που κυκλοφορεί εκεί έξω.

Αναβιώνοντας την εποχή που κυριάρχησε το Glam (ή Sleaze, αν προτιμάτε) Rock στην άλλη μεριά του Ατλαντικού, που τα ακραία χτενίσματα, τα τιγρέ κολάν, τα μαντήλια, οι μπαντάνες και η άστατη ζωή ήταν η καθημερινότητα , 4 τύποι από το Λος Άντζελες  δημιούργησαν το 2000 τους Metal Skool, προσπαθώντας να επαναφέρουν ή να δείξουν πως ήταν τα 80's για όλους αυτούς που δεν τα έζησαν.

Από το 2008 που μετονομάστηκαν σε Steel Panther και μέχρι στιγμής, η δισκογραφία τους μετράει 6 κυκλοφορίες, πιστές στο κλασικό τρίπτυχο Sex, Drugs N' Rock N' Roll (κυρίως στην πρώτη πτυχή αυτού), με 100% ακατάλληλους στίχους και σίγουρα, ξεχωριστές συναυλιακές εμπειρίες.  

Στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής τους περιοδείας για το άλμπουμ τους On The Prowl (2023), οι Steel Panther θα εμφανιστούν την Παρασκευή 12 Ιουλίου στη Μονή Λαζαριστών της Θεσσαλονίκης. Εισιτήρια (ψηφιακά) μπορείτε να βρείτε στο more.com ενώ υπάρχει ήδη διάθεση κανονικών, χάρτινων εισιτηρίων (τα λεγόμενα και ως μαγικά χαρτάκια για τους παλαιότερους) στα παρακάτω σημεία:

Αθήνα: No Remorse Records
Θεσσαλονίκη: Cafe Διώροφον

Επιμέλεια: Βασίλης Σκουρτόπουλος / [email protected]