Νέο άλμπουμ για τους Nestor

nestor1
ΤΕΤΑΡΤΗ, 27 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024

Θα μπορούσαμε εύκολα να τους αποκαλέσουμε ως το καλά κρυμένο μυστικό της Σουηδίας.

Ένα σχήμα που δημιουργήθηκε το 1989, κυκλοφόρησε δυο αυτοχρηματοδοτούμενα demos τη δεκαετία του '90 (χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία) και σχεδόν κυριολεκτικά "κοιμήθηκε" για περίπου 30 χρόνια. Όλα αυτά μέχρι τον Οκτώβριο του 2021 όπου οι Nestor κυκλοφόρησαν το πρώτο τους άλμπουμ  Kids In A Ghost Town, σε παραγωγή και χρηματοδότηση δική τους. Ούτε οι ίδιοι μάλλον δεν θα ήταν έτοιμοι για τον χαμό που θα επακολουθούσε, μιας και σε πραγματικά μικρό χρόνο και κυριολεκτικά από στόμα σε στόμα, κατάφεραν να ξεπουλήσουν την κοπή της κυκλοφορίας τους και να αρχίσουν να αποκτούν όνομα εντός και εκτός της χώρας τους. Αυτό τράβηξε το ενδιαφέρον της Αυστριακής εταιρίας Napalm Records που τους πρόσφερε συμβόλαιο, επανακυκλοφορώντας το άλμπουμ με 3 καινούρια τραγούδια, σε μία νέα, deluxe έκδοση (για να βρει κάποιος τις πρώτες εκδόσεις θα πρέπει να βάλει αρκετά βαθιά το χέρι στην τσέπη του).

Για την προώθηση του δίσκου, εμφανίστηκαν σε μερικά από τα μεγαλύτερα ευρωπαϊκα φεστιβάλ (Wacken, Rock Hard Festival κ.α.), ενώ έχουν ανοίξει συναλίες για τους Kiss, Motley Crue, Def Leppard, αλλά και για τους θρύλους συμπατριώτες τους, Europe.

Μέσω της Napalm Records στις 31 Μαϊου θα κυκλοφορήσει το νέο δεύτερο άλμπουμ του σχήματος με τίτλο Teenage Rebel, ενώ εδώ μπορείτε να δείτε το πρώτο single και βίντεο του δίσκου με τίτλο Victorious. Δεν μένει παρά να ευχηθούμε να έχει την ίδια ποιότητα με το ντεμπούτο τους και σύντομα να τους απολαύσουμε στη χώρα μας. 

Όσοι θέλετε να προπαραγγείλετε το άλμπουμ, μπορείτε να το βρείτε εδώ.

Επιμέλεια: Βασίλης Σκουρτόπουλος / [email protected]