Μια έκθεση φωτογραφίας μάς ταξιδεύει στη Φύση και τα Προσκυνήματα της Πιερίας

en-olumpo-fotografiko-odoiporiko-sti-fusi-kai-ta-proskunimata-tis-pierias
ΤΡΙΤΗ, 21 ΜΑΙΟΥ 2024

Ο λόγος για την έκθεση «Εν Ολύμπω: Φωτογραφικό Οδοιπορικό στη Φύση και τα Προσκυνήματα της Πιερίας» στο πλαίσιο της επικοινωνιακής δράσης του Υπουργείου Πολιτισμού «Πράσινες Πολιτιστικές Διαδρομές 2024».

Την έκθεση φωτογραφίας με θέμα «Εν Ολύμπω: Φωτογραφικό Οδοιπορικό στη Φύση και τα Προσκυνήματα της Πιερίας», παρουσιάζει το Νομισματικό Μουσείο, σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος, την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας και τον Πιερικό Οργανισμό Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής (ΠΟΤΑΠ), στο πλαίσιο της επικοινωνιακής δράσης του Υπουργείου Πολιτισμού «Πράσινες Πολιτιστικές Διαδρομές 2024».     

Μέσα από την πολυθεματική έκθεση, οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν το φυσικό πλούτο του Ολύμπου, του παγκόσμιου μνημείου φύσης και πολιτισμού, τον πεδινό και παραθαλάσσιο ορίζοντα, τα προσκυνήματα και τους λατρευτικούς χώρους, τα σπουδαία ιστορικά και αρχαιολογικά μνημεία, τους γραφικούς οικισμούς, τα έθιμα των κατοίκων και τις παραγωγικές τους δραστηριότητες. 

Info
Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τη Δευτέρα 27-5-2024, με ωράριο λειτουργίας, Δευτέρα και Τετάρτη τις ώρες 8:30 έως 15:30 και Πέμπτη έως Κυριακή τις ώρες 8:00 έως 20:00. Την ημέρα Τρίτη κλειστά.