Άλμπουμ-έκπληξη από τη Beyoncé. Ακούστε το...

beyonce-2
ΔΕΥΤΕΡΑ, 16 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013

Το νέο άλμπουμ-έκπληξη της Beyoncé με τίτλο το όνομά της, κυκλοφόρησε στις 13 Δεκεμβρίου, ξαφνιάζοντας το κοινό κι έφτασε στο UK top 5 σε μόλις 48 ώρες…

Το νέο άλμπουμ της Beyoncé  κυκλοφόρησε κρυφά κι έφτασε στο UK top 5 σε μόλις 48 ώρες. Το αξιοπερίεργο είναι  ότι πρόκειται για ένα άλμπουμ-έκπληξη  που κυκλοφόρησε χωρίς καμία προειδοποίηση και κανένα single. Παρ’ όλα αυτά βρέθηκε στο top 5 αυτής της εβδομάδας και μάλιστα πολύ πάνω από τα άλμπουμ των Eminem, Celine Dion και Michael Buble, αλλά δεν κατάφερε να «ρίξει» τον Robbie William από την κορυφή.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Guardian, ελάχιστα άλμπουμ έχουν πουλήσει τόσα πολλά ψηφιακά αντίτυπα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα.

Το πέμπτο άλμπουμ της Beyoncé κυκλοφόρησε την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου μέσω iTunes και πούλησε 68.000 αντίτυπα μόνο στη Βρετανία. Αυτό το ποσό αγγίζει εκείνο του άλμπουμ με τις πιο γρήγορες πωλήσεις για το 2013, που ήταν το «Midnight Memories» των One Direction.

Παρ’ όλα αυτά, ούτε η Beyoncé ούτε και οι One Direction χάρηκαν να απολαύσουν τον εαυτό τους στην πρώτη θέση των charts αυτής της εβδομάδας, αφού εκεί έκανε κατάληψη ο Robbie Williams. Στο Νο 3 βρίσκεται το «Since I Saw You Last» του Gary Barlow και στο Νο 4 το «Right Place Right Time» του Olly Murs.

Κι αν τα αποτελέσματα των πωλήσεων του νέου άλμπουμ της Beyoncé ήταν εξαιρετικά στη Βρετανία, τίποτα δε φτάνει την επιτυχία που γνώρισε στην πατρίδα της. Σε μόλις 24 ώρες από την κυκλοφορία του digital άλμπουμ της, πούλησε 430.000 αντίτυπα.

Ακούστε ένα preview του άλμπουμ

Pretty Hurts

Haunted

Drunk In Love 

Blow

No Angel

Partition

Jealous

Rocket

Mine

XO

***Flawless

Superpower 

Heaven

Blue