Γυναικεία ντουέτα που άφησαν εποχή

divas
ΠΕΜΠΤΗ, 09 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2014

Με αφορμή το ντουέτο της Lady Gaga με την Christina Aguilera, το clickatlife.gr θυμάται μερικά από τα γυναικεία ντουέτα που άφησαν εποχή.

Το καινούργιο album της Lady Gaga, παρ’ ότι έχει πολυδιαφημιστεί, δεν πουλάει αρκετά. Για αυτό η πολυμήχανη pop diva, αποφάσισε να ηχογραφήσει το ντουέτο της με τον R Kelly στο «Do What You Want», μαζί με μια άλλη pop diva αυτή τη φορά, που δεν είναι άλλη από τη Christina Aguilera. Τα ντουέτα μεταξύ θηλυκών μεγαθηρίων της μουσικής είναι ένα πείραμα που σχεδόν πάντα πετυχαίνει. Ας θυμηθούμε μερικά από τα γυναικεία ντουέτα που άφησαν εποχή. 

Beyoncé & Lady Gaga «Telephone»

Οι δύο megastars έκαναν μία πρώτη συνεργασία στο «Videophone» που πέρασε σχεδόν απαρατήρητο, με τη Beyoncé να προσπαθεί να γίνει artistic και τη Gaga να βασανίζεται να μοιάζει sexy. Το «Telephone» όμως, ήταν ένας pop δυναμίτης, από το κολλητικό ρεφρέν του μέχρι το extravagant βιντεοκλίπ του.

Mariah Carey & Whitney Houston «When You Believe»

Ηχογραφημένο για το soundtrack του «Πρίγκιπα της Περσίας»,  έδωσε την ευκαιρία σε δύο από τις μεγαλύτερες φωνές των Η.Π.Α. να αναμετρηθούν στο ποια θα μπορούσε να φτάσει τις υψηλότερες νότες. Τα κατάφεραν και οι δύο φυσικά. To τραγούδι κέρδισε Oscar και οι φήμες για μαλλιοτραβήγματα ανάμεσα στις δύο σταρ είχαν απασχολήσει πολύ τα tabloids εκείνη την εποχή.

Barbra Streisand & Donna Summer «No More Tears (Enough is Enough)»

Αιώνιο disco anthem και ύμνος κάθε απατημένης θηλυκής ύπαρξης, με δύο από τις πιο δυναμικές ερμηνεύτριες να συναγωνίζονται σε ποιότητα και φωνή.

Beyoncé & Shakira «Beautiful Liar»

To υπερ-sexy αυτό ντουέτο του 2007, έχει χαραχτεί στη μνήμη κυρίως λόγω του αισθησιακού του videoclip και του μοναδικού «κουνήματος των γοφών» και των δύο καλλιτέχνιδων.

Barbra Streisand & Celine Dion «Tell Him»

Δύο από τις πιο επιτυχημένες τραγουδίστριες όλων των εποχών, ένωσαν τις δυνάμεις τους σε αυτήν τη μπαλάντα κι εξασφάλισαν άλλη μια τεράστια επιτυχία στο ενεργητικό τους.