Το «ροκ της ψυχής του» ερμηνεύει ο Παναγιώτης Μάργαρης

margaris-margaris
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 10 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2014

Ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι με τη συνοδεία της κιθάρας θα παρουσιάσει ο εξαιρετικός έλληνας κιθαρίστας Παναγιώτης Μάργαρης, μαζί με σημαντικούς ερμηνευτές του σύγχρονου ελληνικού τραγουδιού, στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης στις 2 και 3 Φεβρουαρίου.

Με τον τίτλο «Rock of my soul» o Παναγιώτης Μάργαρης με την κιθάρα του και μερικούς εκλεκτούς καλεσμένους, θα παρουσιάσει δύο ιδιαίτερες μουσικές παραστάσεις για το «ροκ της ψυχής μας».

Μαζί του στη σκηνή θα βρίσκονται ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, η Δήμητρα Παπίου, ο Μίλτος Πασχαλίδης, η Ελένη Πέτα, ο Θοδωρής Μαραντίνης και η Μιρέλα Πάχου.

Η παράσταση γίνεται με αφορμή την κυκλοφορία του νέου προσωπικού άλμπουμ του Παναγιώτη Μάργαρη με τίτλο «Rock Of My Soul» και θα περιλαμβάνει κομμάτια των Rolling Stones, των Queen, των Metallica, των Beatles και άλλων ιστορικών καλλιτεχνών, όλα υπό τη συνοδεία της κιθάρας του Παναγιώτη Μάργαρη.

Η παράσταση θα «ταξιδέψει» σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Πληροφορίες: Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, Αίθουσα Αιμίλιος Ριάδης Μ2, 25ης Μαρτίου & Παραλία, 2310 895938-9, στις 9 μ.μ.