Χρυσή σφαίρα για τους U2

u2
ΔΕΥΤΕΡΑ, 13 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2014

Μια Χρυσή Σφαίρα περίμενε τους U2 στην χθεσινή τελετή απονομής των Χρυσών Σφαιρών 2014 για το τραγούδι τους «Οrdinαry Love» από την ταινία «Μandela: Long Walk to Freedom».

Το τραγούδι «Οrdinαry Love» των U2, που ακούγεται στην ταινία «Μandela: Long Walk to Freedom», κέρδισε χτες 12 Ιανουαρίου, Χρυσή Σφαίρα για το Καλύτερο Τραγούδι κινηματογραφικής ταινίας, ενώ ο Alex Ebert ήταν εκείνος που πήρε την Χρυσή Σφαίρα για την Καλύτερη Μουσική ταινίας, για το έργο «Όλα Χάθηκαν».

Οι U2 αναμετρήθηκαν αλλά τελικά νίκησαν τους Coldplay και το «Atlas» για την ταινία «Hunger Games: Catching Fire», το Disney θέμα «Let it Go» από την ταινία «Frozen», το «Please Mr. Kennedy» από την ταινία «Inside Llewyn Davis» των αδερφών Κοέν και το «Sweeter than fiction» της Taylor Swift και του Jack Antonoff από την ταινία «One Chance».

Τη Χρυσή Σφαίρα για την Καλύτερη Μουσική ταινίας απέσπασε ο Alex Ebert για την ταινία «Όλα Χάθηκαν» σε σκηνοθεσία J.C. Chandor με τον Ρόμπερτ Ρέντφορντ, αφήνοντας πίσω τους Alex Heffes για το «Mandela: Long Walk to Freedom», Steven Price για το «Gravity», John Williams για το «The Book Thief» και Hans Zimmer για το «12 χρόνια σκλάβος».

Πληροφορίες: http://www.goldenglobes.com/golden_globe_winners