Ένα ιδιαίτερο live για τους Metallica στα φετινά Grammy

metallica
ΔΕΥΤΕΡΑ, 13 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2014

Μετά από 22 ολόκληρα χρόνια, οι Metallica επιστρέφουν στα βραβεία Grammy, με ένα μοναδικό live στις 26 Ιανουαρίου, μαζί με έναν εκλεκτό καλεσμένο.

Ο λόγος για τον Κινέζο πιανίστα Lang Lang που θα συνοδεύσει τους βασιλιάδες του thrash metal στη σκηνή των βραβείων Grammy. «Έχουν περάσει 22 χρόνια από τότε που ανεβήκαμε για τελευταία φορά στη σκηνή των βραβείων Grammy και είναι τιμή μας που ξανακληθήκαμε» αναφέρουν οι Metallica.

Οι βραβευμένοι με 9 Grammy είναι ολοφάνερο ότι θα προσπαθήσουν να κάνουν τη διαφορά. «Αναμένεται να είναι μια από τις πιο μοναδικές συναυλίες της καριέρας μας» αναφέρουν ανάμεσα σε άλλα.

Παρ’όλα αυτά, ούτε οι Metallica ούτε και ο Lang αναμένεται να γυρίσουν στο σπίτι τους φέτος, με ένα βραβείο Grammy, αφού ο Κινέζος πιανίστας δεν είναι υποψήφιος σε καμιά κατηγορία, ενώ οι Metallica είναι υποψήφιοι για το «Καλύτερο Δισκογραφικό Πακέτο» το οποίο αν κερδίσουν θα πάει στο καλλιτεχνικό κομμάτι που σχεδίασε το artwork.

Οι Metallica πλάι στο άλμπουμ τους με τον Λου Ριντ και στη συναυλία τους μπροστά σε 1.6 εκατομμύρια άτομα σε αεροδρόμιο της Μόσχας,  πρόσφατα πρόσθεσαν στο βιογραφικό τους και ένα live στους πάγους της Ανταρκτικής στις 8 Δεκεμβρίου 2013.

Τη βραδιά των Grammy θα τραγουδήσουν επί σκηνής ανάμεσα σε άλλους και οι Daft Punk, η Lorde και η Katy Perry.